Rosslare til Cherbourg Ferge

Rosslare Cherbourg fergeruten knytter Irland med Frankrike og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Brittany Ferries seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 16 timer 30 minutter mens Stena Line servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 17 t.

Det er 7 Uke overfarter på Rosslare Cherbourg ruten mellom Irland og Frankrike. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rosslare - Cherbourg Fergeselskaper

  • Brittany Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 16 t 30 min
    • Få pris
  • Stena Line
    • 6 Ukentlige Avganger 17 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rosslare Cherbourg priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rosslare Cherbourg ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rosslare Guide

Den irske landsbyen Rosslare er en kystby og havn i Wexford, Irland. Wexford Harbour er skilt fra Nordsjøen av en lang sandbakke som strekker seg nordpå fra Rosslare.

Landsbyen formodes å være den mest solrike i Irland og har vært et populært reisemål i de siste 100 årene. Byens strand er blitt tildelt et Blå Flagg og tiltrekker mange badender og familier.

Byens moderne havn har gode passasjerfasiliteter, og leverer fergeservicer til Pembroke (seiltid ca. 4 timer), Fishguard (seiltid ca. 3½ timer) og Cherbourg og Rosscoff i Frankrike. Passasjerfasiliteter inkluderer en restaurant, en bar, en lekeplass og et venteområde.

Cherbourg Guide

Cherbourg ligger på Contentin halvøy i Manche department i Normandie i den nordvestlige delen av Frankrike. Byens havn er nok best kjent som en kanal havn som betjener ferger mellom Storbritannia og Frankrike. En av de mest populære attraksjoner i byen er Museum T. Henry, som ble grunnlagt i 1831 etter en donasjon av mer enn 160 malerier fra Henry, kommissær for de kongelige museene. I dag har museet en samling av over 300 malerier av franske, hollandske og italienske kunstnere, som strekker seg tilbake fra i dag til Middelalderen.

Også populær blant besøkender er Abbey du Voeu fra det 12. århundret som var dedikert til Jomfruen. Kirken ble innviet i 1181, under regjeringstiden av Henry II og Eleanor av Aquitanie som var til stede under seremonien.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Poole og Portsmouth i England og til Rosslare i Irland.