Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Roscoff havn

 • Med bil

  Roscoff kan nås ved å ta E50 fra Paris til Morlaix, og så N58 til havnen.

 • Med tog

  Fra Paris er det vanlige tjenester til Morlaix via TGV Paris Atlantique rute. Reisetiden er ca. 4 timer. Fra Morlaix, ta tog til Roscoff. Det tar ca. 20 minutter å gå mellom havnen og togstasjonen. For mer informasjon, se SNCF eller TGV nettside.

 • Med buss

  En regelmessig busstjeneste går mellom Roscoff og Morlaix og tar 35 minutter.

 • Parkering

  Det er en stor åpen parkeringsplass foran havnen. Det er gratis å parkere her, men på eierens egen ansvar. Det er også et område hvor biler og campingvogner kan parkere over natten.

 • Adresse

  Gare Maritime, Port de Bloscon, Roscoff, 29680

 • Roscoff Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Roscoff før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Roscoff Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Roscoff Ferge servicer

Roscoff Guide

Roscoff Guide

Åpningen av Roscoff havn i 1973 var en del av et forsøk på å stimulere økonomien. Ferge tjenestene til Plymouth og Cork var ikke bare begynt å bringe turister til byen, men også å få liv i den tradisjonelle handelsforbindelse mellom de keltiske regioner, Brittany, Irland og sørvest England. Roscoff havn har lenge vært viktig. Havnen var der da Queen of Scots landet i 1548 på vei til Paris for å bli forlovet med François, sønn og arving av Henri II av Frankrike. Og den var der da Bonnie Prince Charles, den unge pretendent. Landet i 1746 etter hans overvinning av Culloden. Roscofss selv er forblitt et liten resort, hvor nesten al aktivitet er begrenset til rue Gambetta og den gamle havnen; resten av gatene er bosatte baggadter som er fylt ut med eldre boliger og institusjoner.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.