Cherbourg til Rosslare Ferge

Cherbourg Rosslare fergeruten knytter Frankrike med Irland og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Brittany Ferries seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 15 timer 30 minutter mens Stena Line servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 15 t 30 min.

Det er 4 Uke overfarter på Cherbourg Rosslare ruten mellom Frankrike og Irland. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Cherbourg - Rosslare Fergeselskaper

 • Brittany Ferries
  • 1 Ukentlig Avgang 15 t 30 min
  • Få pris
 • Stena Line
  • 3 Ukentlige Avganger 15 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Cherbourg Rosslare priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Cherbourg Rosslare ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Cherbourg Rosslare Ferge anmeldelser

 • "Behagelig overfart"

  Har brukt denne servicen i mange år, men har stadig problemer med å finne tilbake til bilen min.

  'Sean' reiste på Cherbourg Rosslare ruten med Irish Ferries på Oscar Wilde

  Les mer Les mindre
 • "Billig og god"

  Min 18 timers retur fra Cherbourg til Rosslare kostet bare €300 for en varevogn og to passasjerer – rimelig. Personalet var behagelige og hjelpsomme. Godt klaret Celtic Link.

  'Desmond' reiste på Cherbourg Rosslare ruten med Stena Line på Stena Horizon

  Les mer Les mindre
 • "Cherbourg - Rosslare"

  Jeg har reist med Celtic Link mange ganger og må si at skipet alltid er i tiden, de ga en god service, rommene var gode og rene for en ferge og personalet var dyktige og vennlige. Vi booker vår neste reise til Irland med dette fergeselskapet.

  'Jürgen Menz' reiste på Cherbourg Rosslare ruten med Stena Line på Stena Horizon

  Les mer Les mindre
 • "Perfekt"

  Første overraskelse var at skipet ser bedre ut inni enn på bildene. Personalet var vennlige, hytta var ren og behagelig. Måltider var bedre enn forventet (normalt ikke særlig gode på slike ferge). Heldigvis var havet rolig. Eneste detalj, er at filmene ikke hadde undertekster…..Ikke godt, hvis du er fransk! Takk. Eric.

  'Eric' reiste på Cherbourg Rosslare ruten med Stena Line på Stena Horizon

  Les mer Les mindre

Cherbourg Guide

Den franske byen og havn Cherbourg ligger på Cotentin halvøy i det nordvestlige Frankrike. Byen har en lang historie og ble invadert av vikingene i det 9. århundret, noe som var med til å utvikle byen til en havn. I Napoleons tid ble havnen befestet for å forhindre britisk flåte angrep.

Det er mange ting å se og gjøre i Cherbourg, inkludert Cite de la Mer, som er et museum dedikert til maritime historie. Museet åpnet i 2002 og er beliggende i cruise terminalen i Cherbough havn. Man kan også velge å ta en avslappende gåtur i Jardin de la Roche Fauconniere, som er en privta botanisk hage beliggende i Parc de la Fauconniere. Hagen ble etablert i 1870 og inneholder ca. 3400 arter, hvorav mange kommer fra den sørlige halvkulen.

Rosslare Guide

Byen Rosslare ligger i County Wexford i Irland og har vært et populært sted blant turister i over 100 år. Rosslare Strand, for å gi byen dens fulle navn og skille den fra nærliggende Rosslare Harbour, kan skryt av å være et av Irlands mest solrike steder. Byens lange sandstrand er blitt tildelt et blått flagg status, og er derfor populær blant svømmere og familier. Det er også gode golfbaner tett på byen.

Fasiliteter i havnen inkluderer restaurant, bar, venteområde, lekeområde, butikker, bilutleining, barnerom og valutakontor. Det er fergeservicer fra Rosslare til Pembroke (4 timer), Fishguard (3½ timer) og til Cherbourg og Roscoff i Frankrike.