Le Havre til Rosslare Ferge

Le Havre Rosslare fergeruten knytter Frankrike med Irland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 20 timer 29 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Le Havre Rosslare fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Le Havre - Rosslare Fergeselskaper

  • Brittany Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 20 t 29 min
    • Få pris

Le Havre Guide

Den franske byen og havn Le Havre ligger i Haute-Normandie region i det nordvestlige Frankrike, på munningen av elven Seinen. Det er Frankrikes annes trafikkhavn, etter Marseille, men den største containerhavn i Frankrike. Etter betydelig skade under annen verdenskrig, er Le Havre blitt gjenoppbygd, med mange av bygningene sine tegnet av arkitekten Auguste Perret. Den nye etterkrigstidens arkitektur kan forekomme nokså brutal for noen mennesker, men det er rimelig å si at byens arkitektur er ulik noen annen by i Frankrike.

Le Havre havn har to fergeterminaler. Terminal de Grande Bretagne (britisk terminal) er fremdeles i bruk, selv om Terminal Irelande (irske terminal) ikke lengre er i bruk. Fasiliteter i havnen inkluderer en butikk, en kafe og et vekslekontor. Det er daglige ferge avganger til Portsmouth.

Rosslare Guide

Byen Rosslare ligger i County Wexford i Irland og har vært et populært sted blant turister i over 100 år. Rosslare Strand, for å gi byen dens fulle navn og skille den fra nærliggende Rosslare Harbour, kan skryt av å være et av Irlands mest solrike steder. Byens lange sandstrand er blitt tildelt et blått flagg status, og er derfor populær blant svømmere og familier. Det er også gode golfbaner tett på byen.

Fasiliteter i havnen inkluderer restaurant, bar, venteområde, lekeområde, butikker, bilutleining, barnerom og valutakontor. Det er fergeservicer fra Rosslare til Pembroke (4 timer), Fishguard (3½ timer) og til Cherbourg og Roscoff i Frankrike.