Cherbourg til Dublin Ferge

Cherbourg Dublin fergeruten knytter Frankrike med Irland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Irish Ferries. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 19 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Cherbourg Dublin fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Cherbourg - Dublin Fergeselskaper

  • Irish Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 19 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Cherbourg Dublin priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Cherbourg Dublin ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Cherbourg Guide

Den franske byen og havn Cherbourg ligger på Cotentin halvøy i det nordvestlige Frankrike. Byen har en lang historie og ble invadert av vikingene i det 9. århundret, noe som var med til å utvikle byen til en havn. I Napoleons tid ble havnen befestet for å forhindre britisk flåte angrep.

Det er mange ting å se og gjøre i Cherbourg, inkludert Cite de la Mer, som er et museum dedikert til maritime historie. Museet åpnet i 2002 og er beliggende i cruise terminalen i Cherbough havn. Man kan også velge å ta en avslappende gåtur i Jardin de la Roche Fauconniere, som er en privta botanisk hage beliggende i Parc de la Fauconniere. Hagen ble etablert i 1870 og inneholder ca. 3400 arter, hvorav mange kommer fra den sørlige halvkulen.

Dublin Guide

Dublin er hovedstaden i Irland og ligger i Leinster provins på den nordøstlige kysten, ved utmunningen av elven Liffey. Som Irlands hovedstad, er byen et populært reisemål og tiltrekker millioner av besøkender hvert år. Populære attraksjoner i byen er Sublin Castle, som ble grunnlagt i 1204, like etter den normanniske invasjonen. Andre attraksjoner inkluderer Mansion House, Anna Livia Monument, Molly Malone statue, Christ Church Cathedral, St. Patricks Cathedral, The Custom House og Saint Francis Xavier Church.

Dublin havn ligger på begge bredder av elven Liffey. På den nordlige bredden ligger hovedhavnen ved enden av East Wall og North Wall, fra Alexander Quay. Havnen på den sørlige siden av elven er mye mindre og ligger ved begynnelsen av Pigeon House halvøy. Det er fergeforbindelser til Holyhead i Wales, Liverpool i England og Douglas på Isle of Man.