Roscoff
Cork
Ferger til Irland
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Roscoff til Cork Ferge

Roscoff Cork fergeruten knytter Frankrike med Irland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 12 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Roscoff Cork fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Frankrike til Irland
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Roscoff til Cork?

Fergetiden fra Roscoff til Cork er omtrent 12h. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Roscoff og Cork?

Det er 1 fergeoperatører for Roscoff til Cork, og dette er
 • Brittany Ferries

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Roscoff til Cork?

Bestill ferger fra Roscoff til Cork gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Roscoff til Cork?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Roscoff til Cork med
 • Brittany Ferries

Kan du ta med bilen din på fergen fra Roscoff til Cork?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Roscoff til Cork med
 • Brittany Ferries

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Roscoff til Cork?

Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
 • Brittany Ferries

Hva er avstanden fra Roscoff til Cork?

Avstanden mellom Roscoff til Cork er omtrent 320 nautiske mil.

Roscoff Cork Ferge anmeldelser

 • "En åpenbaring"

  Jeg har tatt mange ferge turer med kjøretøy til og fra Europa, og har alltid valgt å booke seter i stedet for lugar, pga. prisen. Etter den siste reisen fra Civitavecchia til Barcelona med Grimaldi, sverget jeg at jeg bare ville reise med en lugar til å sove i. Denne beslutningen har endret opplevelsen min, og sikret at jeg kommer til reisemålet mitt avslappet og uthvilt. Hvis vu bare kunne overbevise fergeselskaper om at de skal kreve en rimelig pris for en lugar. De tror vist at det de tilbyr er første klasse, basert på prisen! Pont Aven er en deilig båt og besetningen er alltid vennlige. Jeg tror at Plymouth eller Portsmouth til Saint Malo er en av mine foretrukne ruter.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Les mer Les mindre
 • "Returreise til England fra Santander"

  Alt godt, men vil prøve å booke en lugar med vindu neste gang, restauranten er god verdi for pengene og god mat. Alt i alt, en god tur.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Les mer Les mindre
 • "Brittany Ferries er best"

  Min kone og jeg har krysset kanalen et par ganger årlig i de siste 50 årene. Vi har prøvd alle muligheter, og er overbevist om at intet annet selskap er bedre end Brittany Ferries for komfort, mat og vennlighet. Selvfølgelig er det dyrere pga. den lengre seiltiden og kvaliteten, men det er det verdt.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Les mer Les mindre
 • "Pont Avon"

  Fremragende, ren, god mat og drikke til rimelig pris.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Les mer Les mindre

Roscoff Guide

Den franske byen og havn Roscoff ligger i Bretagne region i det nordvestlige Frankrike. Byen og det omkringliggende området er en god introduksjon til Bretagnes sjarme. Selve byen er blitt kjent som ”Pitite sitere caractere de Bretagne” (den lille byen med karakter) på grunn av sin vakre arkitektur. Beliggende ved sden av kysten er granitt bygninger fra det 16. århundret og sjarmerende gater med restauranter, små kunstgallerier og gavebutikker. Mange av byens spesialiteter, som omfatter fantastisk lokalt skalldyr og bretonske crêpes, kan finnes i byens restauranter.

Havnen ble innviet i 1973, og er dessverre begrenset i passasjerfasiliteter. Det er fergeforbindelser fra havnen til Rosslare og Cork i Irland, med en seiltid på ca. 17 timer og 13 timer.


Cork Guide

Den irske byen og havn Cork ligger i den sørvestlige delen av Irland og er den nest største byen i Irland og den tredje mest folkerike byen på øya Irland. Den ligger på bredden av leven Lee som deler seg i to kanaler, når den nærmer seg den vestlige kanten av byen. Øst for byen, hvor de to kanalene møtes igjen og fortsetter med å strømme til Lough Maho og Cork Harbour, er byens kaier.

Arkitektonisk, har Cork en rekke bemerkelsesverdige bygninger som daterer tilbake til middelalderen og frem til i dag, selv om den eneste overlevende bygning fra middelalderen er den røde Abbey. Byens to katedraler er populære turistattraksjoner. St. Marys Cathedral, også kalt den nordlige katadralen, er den katolske katedralen og arbeidet begynte på den i 1808. St. Fin Barre’s Cathedral er den protestantiske domkirken i byen og ble bygget på stedet av et tidligere kapell. Arbeidet begynte på denne katedralen i 1862 og ble avsluttet i 1879 under ledelse va arkitekten William Burges.


Roscoff til Cork Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 20/05/2024 og 26.05.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Brittany Ferries 19:30 09:30 14 Timer onsdag
Brittany Ferries 23:00 11:00 12 Timer Lør

Onboard the ferries

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.