Roscoff til Cork Ferge

Roscoff Cork fergeruten knytter Frankrike med Irland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 12 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Roscoff Cork fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Roscoff - Cork Fergeselskaper

  • Brittany Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 12 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Roscoff Cork priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Roscoff Cork ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Roscoff Guide

Den franske byen og havn Roscoff ligger i Bretagne region i det nordvestlige Frankrike. Byen og det omkringliggende området er en god introduksjon til Bretagnes sjarme. Selve byen er blitt kjent som ”Pitite sitere caractere de Bretagne” (den lille byen med karakter) på grunn av sin vakre arkitektur. Beliggende ved sden av kysten er granitt bygninger fra det 16. århundret og sjarmerende gater med restauranter, små kunstgallerier og gavebutikker. Mange av byens spesialiteter, som omfatter fantastisk lokalt skalldyr og bretonske crêpes, kan finnes i byens restauranter.

Havnen ble innviet i 1973, og er dessverre begrenset i passasjerfasiliteter. Det er fergeforbindelser fra havnen til Rosslare og Cork i Irland, med en seiltid på ca. 17 timer og 13 timer.

Cork Guide

Den irske byen og havn Cork ligger i den sørvestlige delen av Irland og er den nest største byen i Irland og den tredje mest folkerike byen på øya Irland. Den ligger på bredden av leven Lee som deler seg i to kanaler, når den nærmer seg den vestlige kanten av byen. Øst for byen, hvor de to kanalene møtes igjen og fortsetter med å strømme til Lough Maho og Cork Harbour, er byens kaier.

Arkitektonisk, har Cork en rekke bemerkelsesverdige bygninger som daterer tilbake til middelalderen og frem til i dag, selv om den eneste overlevende bygning fra middelalderen er den røde Abbey. Byens to katedraler er populære turistattraksjoner. St. Marys Cathedral, også kalt den nordlige katadralen, er den katolske katedralen og arbeidet begynte på den i 1808. St. Fin Barre’s Cathedral er den protestantiske domkirken i byen og ble bygget på stedet av et tidligere kapell. Arbeidet begynte på denne katedralen i 1862 og ble avsluttet i 1879 under ledelse va arkitekten William Burges.