Holyhead til Dublin Ferge

Holyhead Dublin fergeruten knytter Wales med Irland og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Irish Ferries seiler opp til 5 ganger daglig med en seiltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Stena Line servicen seiler pop til 4 ganger daglig med en seiltid fra 3 t 15 min.

Det er 63 Uke overfarter på Holyhead Dublin ruten mellom Wales og Irland. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Holyhead - Dublin Fergeselskaper

 • Irish Ferries
  • 5 Daglige Avganger 2 t 15 min
  • Få pris
 • Stena Line
  • 4 Daglige Avganger 3 t 15 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Holyhead Dublin priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Holyhead Dublin ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Holyhead Dublin Ferge anmeldelser

 • "Stena Lines"

  Utreisen fra Holyhead var i tiden, uten den sædvanlige forsinkelsen fra pålessing av lastebiler og sjåfører. Jeg var ikke fornøyd mht. hjemreisen. Mottok en sms, som meddelte at turen tilbake 29. desember var avlyst på grunn av urolig vær, og med et telefonnummer, jeg skulle ringe til for å arrangere alternativ ferge. Det tok 45 minutter, før jeg snakket med et menneske, for å sikre en avgang den neste dagen. Det synes jeg er fullstendig motbydelig! Hvorfor var det ikke mer personale, når det er en avlysning? Hvorfor ble jeg ikke automatisk, via sms, rykket til den neste tilgjengelige ferge? Stena har feilet dramatisk i kundenes tillit.

  'Gareth Marriott' reiste på Holyhead Dublin ruten med Stena Line på Stena Adventurer

  Les mer Les mindre
 • "Jule reise"

  Seilte 15. desember. Dessverre seilte vi i uvær, slik at overfarten var urolig og mange passasjerer var syke, men personalet var virkelig hjelpsomme, og kapteinen holdt oss oppdatert om været og ankomsttidspunkt. Vil helt sikkert bruke fergen fra nå av. Mye lettere når man reiser med barn.

  'Rhys' reiste på Holyhead Dublin ruten med Stena Line på Stena Adventurer

  Les mer Les mindre
 • "Hjelpsom"

  Det var deilig at jeg så lett kunne endre billetten min, slik at jeg hadde fleksibilitet til å reise uten å spille tid. En behagelig opplevelse.

  'Anonym' reiste på Holyhead Dublin ruten med Stena Line på Stena Adventurer

  Les mer Les mindre
 • "Strålende bortsett fra kulden "

  Skipet var strålende. Venteværelse og deler av skipet var imidlertid så kalde at jeg aldri vil seile igjen. Det var latterlig og unødvendig kaldt.

  'Lisa' reiste på Holyhead Dublin ruten med Stena Line på Stena Adventurer

  Les mer Les mindre

Holyhead Guide

Byens Holyhead ligger på Holy Island, og er den største byen og havn i Anglesey, Wales. Det er mange spisesteder, butikker og fasiliteter på byen, samt en kino og teater. Holyhead brukes ofte som en overnatting stopp til eller fra havnen, og som et resultat av dette, er det mange overnattingssteder som passer til alle budsjetter.

Holyhead havn er travel, og har fergeforbindelser til Dublin og Dun Laoghaire i Irland. Havnen er også knutepunktet for landtransport fra det nordlige og sentrale England og Wales til Irland.

Dublin Guide

Dublin er hovedstaden i Irland og ligger i Leinster provins på den nordøstlige kysten, ved utmunningen av elven Liffey. Som Irlands hovedstad, er byen et populært reisemål og tiltrekker millioner av besøkender hvert år. Populære attraksjoner i byen er Sublin Castle, som ble grunnlagt i 1204, like etter den normanniske invasjonen. Andre attraksjoner inkluderer Mansion House, Anna Livia Monument, Molly Malone statue, Christ Church Cathedral, St. Patricks Cathedral, The Custom House og Saint Francis Xavier Church.

Dublin havn ligger på begge bredder av elven Liffey. På den nordlige bredden ligger hovedhavnen ved enden av East Wall og North Wall, fra Alexander Quay. Havnen på den sørlige siden av elven er mye mindre og ligger ved begynnelsen av Pigeon House halvøy. Det er fergeforbindelser til Holyhead i Wales, Liverpool i England og Douglas på Isle of Man.