Belfast til Cairnryan Ferge

Belfast Cairnryan fergeruten knytter Nord Irland med Skottland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 35 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 22 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Belfast Cairnryan fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Belfast - Cairnryan Fergeselskaper

  • Stena Line
    • 5 Daglige Avganger 2 t 22 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Belfast Cairnryan priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Belfast Cairnryan ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Belfast Guide

Belfast, Nord-Irland, er provinsens hovedstad og ligger I Amtrim, selv om deler av byen faktisk ligger I Down. Byen har en lang tradisjon innen produksjon av tobakk og skipsbygning. Byens hode skipsbygger, Harland og Wolf, er kjent for å ha bygget RMS Titanic. Moderne Belfast er et hovedsenter for handel, kunst, videregående utdannelse, handel og turisme.

Belfasts store havn er et knutepunkt for import og eksport av varer og for passasjerferger. Det er en regelmessig fergeforbindelse til Cairnryan i Skottland med en seiltid på ca. 2 timer og 15 minutter. Det er også en regelmessige fergeforbindelse til Liverpool i den nordvestlige delen av England, og en sesong fergeforbindelse til Douglas på Isle of Man.

Cairnryan Guide

Cairnryan er en liten skotsk landsby som ligger på den østlige siden av Loch Ryan i Dumfries og Galloway. Landsbyen kan spores tilbake til 1701, da den ble opprettet for å huse arbeiderne på Lochryan Estate, som har en dyreinnhegning og bowlingbane. Landsbyen har en lang og viktig sjøfartshistorie og er i dag hjemsted for en fergeoverfart som knytter Skottland til Nord-Irland. Det er ikke mange ting å se og lage i landsbyen, viss fasiliteter inkluderer et hotell, noen B&B, en campingplass, en butikk og Merchants House Restaurant.

Det er to fergeterminaler i Cairnryan havn, som har fergeforbindelser til Larne og Belfast. Larne terminal ble åpnet i 1973 og drives nå av P&O Ferries, og servicene til Belfast drives av Stena Line.