Belfast til Cairnryan Ferge

Belfast Cairnryan fergeruten knytter Nord Irland med Skottland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 35 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 22 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Belfast Cairnryan fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Belfast - Cairnryan Fergeselskaper

 • Stena Line
  • 5 Daglige Avganger 2 t 22 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Belfast Cairnryan priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Belfast Cairnryan ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Belfast Cairnryan Ferge anmeldelser

 • "God opplevelse"

  Vi er fra USA og reiser ofte via ferge, men dette var vår første internasjonale opplevelse, og det var en virkelig lett og rask tur. Det var masse av fasiliteter om bord til å holde oss underholdt under den 2 timer lange overfarten. Vi vil bruke igjen neste gang vi er i området.

  'Angie' reiste på Belfast Cairnryan ruten med Stena Line på Superfast VIII

  Les mer Les mindre
 • "Min tur til Skottland med Directferries"

  Jeg booket en tur til Skottland for å delta i en barnedåp i Rockcliffe. Det var lett med directferries.co.uk, hjemmesiden er brukervennlig. Fergen var god. Jeg vil bruke directferries.co.uk igjen og vil anbefale dem til vennene mine. Fremragende service og verdi.

  'William' reiste på Belfast Cairnryan ruten med Stena Line på Superfast VII

  Les mer Les mindre
 • "God overfart til god pris"

  Jeg booket fergen for å transportere en ny bil, jeg hadde kjøpt i Ballymena. Det var et lite problem, da jeg ankom til havnen og skulle finne ut hvordan jeg sjekket inn. Jeg var blitt rådet til å rapportere tilbake til terminalen, bare for å finne ut at dette ikke var nødvendig. Lastningen på fergen var rask og lett. Det var lang tid siden, jeg hadde reise med ferge, og jeg ble gledelig overrasket kvaliteten av bar, salonger osv. Overfarten gikk godt og var i tiden.

  'Anonym' reiste på Belfast Cairnryan ruten med Stena Line på Superfast VII

  Les mer Les mindre
 • "God overfart"

  Bortsett fra at vi kom litt for sent av sted, på grunn av et tidligere problem, var overfarten god. Servicer og fasiliteter er helt akseotable og overfarten gikk glatt og effektivt.

  'Coraleen' reiste på Belfast Cairnryan ruten med Stena Line på Superfast VIII

  Les mer Les mindre

Belfast Guide

Belfast, Nord-Irland, er provinsens hovedstad og ligger I Amtrim, selv om deler av byen faktisk ligger I Down. Byen har en lang tradisjon innen produksjon av tobakk og skipsbygning. Byens hode skipsbygger, Harland og Wolf, er kjent for å ha bygget RMS Titanic. Moderne Belfast er et hovedsenter for handel, kunst, videregående utdannelse, handel og turisme.

Belfasts store havn er et knutepunkt for import og eksport av varer og for passasjerferger. Det er en regelmessig fergeforbindelse til Cairnryan i Skottland med en seiltid på ca. 2 timer og 15 minutter. Det er også en regelmessige fergeforbindelse til Liverpool i den nordvestlige delen av England, og en sesong fergeforbindelse til Douglas på Isle of Man.

Cairnryan Guide

Cairnryan er en liten skotsk landsby som ligger på den østlige siden av Loch Ryan i Dumfries og Galloway. Landsbyen kan spores tilbake til 1701, da den ble opprettet for å huse arbeiderne på Lochryan Estate, som har en dyreinnhegning og bowlingbane. Landsbyen har en lang og viktig sjøfartshistorie og er i dag hjemsted for en fergeoverfart som knytter Skottland til Nord-Irland. Det er ikke mange ting å se og lage i landsbyen, viss fasiliteter inkluderer et hotell, noen B&B, en campingplass, en butikk og Merchants House Restaurant.

Det er to fergeterminaler i Cairnryan havn, som har fergeforbindelser til Larne og Belfast. Larne terminal ble åpnet i 1973 og drives nå av P&O Ferries, og servicene til Belfast drives av Stena Line.