Larne til Cairnryan Ferge

Larne Cairnryan fergeruten knytter Nord Irland med Skottland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, P&O Irish Sea. Det er opp til 49 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Larne Cairnryan fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Larne - Cairnryan Fergeselskaper

  • P&O Irish Sea
    • 7 Daglige Avganger 2 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Larne Cairnryan priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Larne Cairnryan ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Larne Guide

Byen og havnen i Larne ligger på østkysten av Antrim Country i Nord-Irland. Byens maritime historie går over 1000 år tilbake, og havnen er nå en stor frakt og passasjer havn. Byen ligger omkring 40 km fra det skotske fastlandet, på den vestlige siden av en smal fjord. På grunn av byens nærhet til Skottland, er det en storslått utsikt mot Mull of Kintyre, Rhins og Galloway, Islay og Paps of Jura.

Larne er Nord-Rilands travleste havn og håndtere omkring 1 million passasjerer og 200,000 biler hvert år. Fasiliteter i havnen inkluderer salong områder, en restaurant, penge automater, butikker, turistinformasjon og en tog- og busstasjon. De to hovedrutene ut av Larne er til Cairnryan (seiltid ca. 1 time og 45 minutter) og Troon ( seiltid ca. 2 timer). Det er også en fergeforbindelse til Fleetwood i den nordvestlige delen av England.

Cairnryan Guide

Cairnryan er en liten skotsk landsby som ligger på den østlige siden av Loch Ryan i Dumfries og Galloway. Landsbyen kan spores tilbake til 1701, da den ble opprettet for å huse arbeiderne på Lochryan Estate, som har en dyreinnhegning og bowlingbane. Landsbyen har en lang og viktig sjøfartshistorie og er i dag hjemsted for en fergeoverfart som knytter Skottland til Nord-Irland. Det er ikke mange ting å se og lage i landsbyen, viss fasiliteter inkluderer et hotell, noen B&B, en campingplass, en butikk og Merchants House Restaurant.

Det er to fergeterminaler i Cairnryan havn, som har fergeforbindelser til Larne og Belfast. Larne terminal ble åpnet i 1973 og drives nå av P&O Ferries, og servicene til Belfast drives av Stena Line.