Belfast til Liverpool Birkenhead Ferge

Belfast Liverpool Birkenhead fergeruten knytter Nord Irland med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Belfast Liverpool Birkenhead fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Belfast - Liverpool Birkenhead Fergeselskaper

  • Stena Line
    • 14 Ukentlige Avganger 8 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Belfast Liverpool Birkenhead priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Belfast Liverpool Birkenhead ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Belfast Guide

Belfast, Nord-Irland, er provinsens hovedstad og ligger I Amtrim, selv om deler av byen faktisk ligger I Down. Byen har en lang tradisjon innen produksjon av tobakk og skipsbygning. Byens hode skipsbygger, Harland og Wolf, er kjent for å ha bygget RMS Titanic. Moderne Belfast er et hovedsenter for handel, kunst, videregående utdannelse, handel og turisme.

Belfasts store havn er et knutepunkt for import og eksport av varer og for passasjerferger. Det er en regelmessig fergeforbindelse til Cairnryan i Skottland med en seiltid på ca. 2 timer og 15 minutter. Det er også en regelmessige fergeforbindelse til Liverpool i den nordvestlige delen av England, og en sesong fergeforbindelse til Douglas på Isle of Man.

Liverpool Birkenhead Guide

Byen Birkenhead ligger på Wirral halvøy, på den vestlige siden av elven Mersey. Havet har spilt en viktig rolle i byens historie gjennom havnen dens og tradisjonen dens for skipsbygning. Byens design som var påvirket av William Laird og hans sønn, John, er lignende til Edinburghs New Town med seksjoner av Birkenhead lagt ut i et gitter mønster. Gitteret var senteret omkring Hamilton Square og ble startet i 1826. Interessante attraksjoner i byen inkluderer rådhuset, Queensway Tunnel Main Entrance og Woodside Ferry Terminal.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Dublin i Irland og Belfast i Nord-Irland.