Belfast til Liverpool Birkenhead Ferge

Belfast Liverpool Birkenhead fergeruten knytter Nord Irland med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Belfast Liverpool Birkenhead fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Belfast - Liverpool Birkenhead Fergeselskaper

 • Stena Line
  • 14 Ukentlige Avganger 8 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Belfast Liverpool Birkenhead priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Belfast Liverpool Birkenhead ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Belfast Liverpool Birkenhead Ferge anmeldelser

 • "Der og tilbake....igjen"

  Etter å ha brukt fergene til Belfast fra Birkenhead flere ganger i de siste par årene har jeg sett dem gå gjennom forskejllige eiere. Endringene til de anvendte skipene er gode, oppdatering er god etter så mange år, hvor de har vært slitte ned og trøtte. Maten er god, kaffebaren er forbedret, besetningen er vennlige. Det er nå adgang til internett, men det er langsomt. Motorene på skipene er mye mer støyende enn de pleide å være, det bør bli sett på. Hvis der akkurat som en bils motor, bør dere nok snart se på dem. Men forbedringene er gode, reisen var behagelig (men svært støyende i lugarene pga. motorene); og jeg ville bruke denne ruten igjen.

  'Dan' reiste på Belfast Liverpool Birkenhead ruten med Stena Line på Stena Mersey

  Les mer Les mindre
 • "God ferge"

  Datteren min og jeg var svært fornøyd med fergeturen vår fra Belfast til Liverpool. Vi var ikke klar over at vi hadde reservert en sikret salong område og var begeistrede for å være det. Maten var god, tjenesten stor og rommet var stor. Vi sov i stoler, men følte at eiendelene våre var sikker. Det ville ha vært godt å bli tilbudt et teppe og/eller pute. Jeg vil anbefale denne reisen.

  'Cheryl Ann ' reiste på Belfast Liverpool Birkenhead ruten med Stena Line på Stena Mersey

  Les mer Les mindre
 • "Godt rom"

  Personalet var vennlige og lugaren behagelig. Jeg håper å kunne gjenta denne turen i fremtiden.

  'Anonym' reiste på Belfast Liverpool Birkenhead ruten med Stena Line på Stena Mersey

  Les mer Les mindre
 • "Belfast - Liverpool 21 juni 2013"

  Selv om skipet hadde et teknisk problem dagen før reisen, som ville påvirke avgangen vår, ble jeg holdt fullt orientert av Direct Ferries, som var ytterst hjelpsomme. I enden ble problemet løst, og vi avgikk som planlagt. Skip fasiliteter og personalet var av høy standard og overfarten var god. Jeg vil bruke tjenesten igjen.

  'Anonym' reiste på Belfast Liverpool Birkenhead ruten med Stena Line på Stena Lagan

  Les mer Les mindre

Belfast Guide

Belfast, Nord-Irland, er provinsens hovedstad og ligger I Amtrim, selv om deler av byen faktisk ligger I Down. Byen har en lang tradisjon innen produksjon av tobakk og skipsbygning. Byens hode skipsbygger, Harland og Wolf, er kjent for å ha bygget RMS Titanic. Moderne Belfast er et hovedsenter for handel, kunst, videregående utdannelse, handel og turisme.

Belfasts store havn er et knutepunkt for import og eksport av varer og for passasjerferger. Det er en regelmessig fergeforbindelse til Cairnryan i Skottland med en seiltid på ca. 2 timer og 15 minutter. Det er også en regelmessige fergeforbindelse til Liverpool i den nordvestlige delen av England, og en sesong fergeforbindelse til Douglas på Isle of Man.

Liverpool Birkenhead Guide

Byen Birkenhead ligger på Wirral halvøy, på den vestlige siden av elven Mersey. Havet har spilt en viktig rolle i byens historie gjennom havnen dens og tradisjonen dens for skipsbygning. Byens design som var påvirket av William Laird og hans sønn, John, er lignende til Edinburghs New Town med seksjoner av Birkenhead lagt ut i et gitter mønster. Gitteret var senteret omkring Hamilton Square og ble startet i 1826. Interessante attraksjoner i byen inkluderer rådhuset, Queensway Tunnel Main Entrance og Woodside Ferry Terminal.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Dublin i Irland og Belfast i Nord-Irland.