Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Cairnryan havn

  • Med bil

    Cairnryan havn ligger i sørøstlige hjørnet av Skottland, 8 km nord for Stranraer på A77. Nord fra følg A77 sør fra Glasgow/Ayr. Sør fra følg M6/A74 til Carlisle og deretterA75 via Dumfries til Stranraer. Ca. 3 km sør for Stranraer, drej til høyre inn på A751/A77.

  • Med tog

    Den nærmeste togstasjon på Cairnryan havn er Stranraer stasjon som ligger ca. 6.5 km fra havnen.

  • Cairnryan Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Cairnryan før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Cairnryan Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Cairnryan Ferge servicer

Cairnryan Guide

Cairnryan Guide

Cairnryan er en bosettelse som ser ut mot hovedveien A77 til Loch Ryan. Byen ble grunnlagt som Lochryan i 1701, da Lochryan huset ble bygd på den nordlige enden av den moderne landsbyen. Huset ble redesignet i 1820 og en imponerende struktur, som bare er synlige fra hovedveien, er i dag resultatet. Under annen verdenskrig var Cairnryan den annen militær havn og tre havnepirer og en militær jernbane forbinder byen med den nærliggende by, Stranraer, som ble bygget av hæren. Tusen soldater ble plassert lokalt i militærleirer. Ved enden av krigen omringte den atlantiske ubåten flåde Loch Ryan og var eremitt her før de ble sunket.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.