Hook of Holland til Harwich Ferge

Hook of Holland Harwich fergeruten knytter Holland med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Hook of Holland Harwich fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hook of Holland - Harwich Fergeselskaper

  • Stena Line
    • 14 Ukentlige Avganger 6 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Hook of Holland Harwich priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Hook of Holland Harwich ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Hook of Holland Guide

Hook of Holland, også kalt De Hoek, er en by beliggende i den vestlige delen av Holland. Byens navn er en referanse til plasseringen dens i det sørvestlige hjørnet av landet, ved munningen av Nieuwe Waterweg skips kanal som til sist løper ut i Vesterhavet. Det er mange historiske bygninger i byen, og gåturer er en fantastisk måte å utforske den på. Bemerkelsesverdige attraksjoner inkluderer lyshuset fra det 19. århundret, en gård fra det 18. århundret og en mølle fra det 16. århundret.

Byens fergeterminal har et par passasjer fasiliteter, som inkluderer en butikk, en kafé og en bar. Det er fergeforbindelser mellom Hook of Holland og Harwich i England. Alle ferger på denne ruten har en butikk, vekslebyrå og kasino om bord.

Harwich Guide

Byen og havnen Harwich ligger i Essex i England og er Storbritannias travleste passasjer fergehavn. Byen ligger på Nordsjøkysten. Det er mer til Harwich enn havnen dens, og det er mange ting for besøkender å se og lage. Populære attraksjoner inkluderer Ha’Penny Vier Visitor Centre på kaia, hvor det er guidet vandreturer hele sommeren. Beliggende en kort avstand fra Harwich we byen Dovercourt, det har vært bebodd siden forhistorisk tid, og har en populær strand.

Det er fergeforbindelser fra Harwich havn til Hook of Holland i Holland. Passasjerfasiliteter i havnen er nylig blitt oppgradert og inkluderer et vente område, et valutakontor, kaféer og restauranter.