Amsterdam til Newcastle Ferge

Amsterdam Newcastle fergeruten knytter Holland med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, DFDS Seaways. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 16 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Amsterdam Newcastle fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Amsterdam - Newcastle Fergeselskaper

  • DFDS Seaways
    • 7 Ukentlige Avganger 16 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Amsterdam Newcastle priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Amsterdam Newcastle ruten er for en bil og 1 passasjer.

Newcastle Guide

Den engelske byen Newcastle ligger i den nordøstlige delen av England og er nylig blitt kåret som det beste reisemålet for en lang helg i Storbritannia. Newcastle er den største by i den nordøstlige delen av England, med tilstøtende Gateshead, og mange av dens 19. århundre gater følger elven Tyne, som bukter seg tett på byens hjerte. Denne livlige byen er full av historie, og sentret dens har flere fredede klassiske bygninger enn noen annen by i Storbritannia. Gateshead Millennium Bridge er en populære attraksjon på grunn av sin unike arkitektur; og i motsetning til denne er det Whitley Bay, som er en populær badeby med en gylden sandstrand og havnepromenade.