Amsterdam til Newcastle Ferge

Amsterdam Newcastle fergeruten knytter Holland med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, DFDS Seaways. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 16 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Amsterdam Newcastle fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Amsterdam - Newcastle Fergeselskaper

 • DFDS Seaways
  • 7 Ukentlige Avganger 16 t 45 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Amsterdam Newcastle priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Amsterdam Newcastle ruten er for en bil og 1 passasjer.

Amsterdam Newcastle Ferge anmeldelser

 • "Min tur"

  Hele prosess med booking, innsjekking, overnatting, spising, seilas og utstigning var virkelig godt organisert av DFDS.

  'William' reiste på Amsterdam (Ijmuiden) Newcastle ruten med DFDS Seaways på Princess Seaways

  Les mer Les mindre
 • "God, men dyr"

  Fasilitetene er gode, men maten om bord er svært dyr. Vi betalte for å oppgradere til en lugar med to enkeltsenger, men fikk en lugar med køyesenger.

  'Anonym' reiste på Amsterdam (Ijmuiden) Newcastle ruten med DFDS Seaways på Princess Seaways

  Les mer Les mindre
 • "For dyr"

  Overfarten, besetningen og selv prisen kontra en lang kjøretur fra Dover, var god verdi. Men det er et par ting som gjør at vi ikke overveie ikke å bruke i fremtiden. Prisen for å spise 4 personer i de forskjellige restaurantene er uoverkommelig, slik at vi tok med vår egen mat med tanken om å kjøpe en kopp kaffe eller øl til å drikke. Men det var ingen steder å spise, slik at vi måtte spise i lugaren vår, og det var brødsmuler overalt! Konklusjon – gjør bistro/buffet prisene rimelig og glere passasjerer vil bruke dem.

  'Lawrence' reiste på Amsterdam (Ijmuiden) Newcastle ruten med DFDS Seaways på Princess Seaways

  Les mer Les mindre
 • "Behagelig lugar"

  Vi hadde to enkelt senger ved siden av hverandre i stedet for køyesenger, svært praktisk. Lugaren var ren og dusjer var ekstremt god – bedre enn noen hotell, vi har oppholdt oss på. På den negative siden, bør fergen ha et område, hvor man kan spise sin egen mat.

  'John' reiste på Amsterdam (Ijmuiden) Newcastle ruten med DFDS Seaways på Princess Seaways

  Les mer Les mindre

Newcastle Guide

Den engelske byen Newcastle ligger i den nordøstlige delen av England og er nylig blitt kåret som det beste reisemålet for en lang helg i Storbritannia. Newcastle er den største by i den nordøstlige delen av England, med tilstøtende Gateshead, og mange av dens 19. århundre gater følger elven Tyne, som bukter seg tett på byens hjerte. Denne livlige byen er full av historie, og sentret dens har flere fredede klassiske bygninger enn noen annen by i Storbritannia. Gateshead Millennium Bridge er en populære attraksjon på grunn av sin unike arkitektur; og i motsetning til denne er det Whitley Bay, som er en populær badeby med en gylden sandstrand og havnepromenade.