Ventspils til Nynashamn Ferge

Ventspils Nynashamn fergeruten knytter Latvia med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 12 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Ventspils Nynashamn fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ventspils - Nynashamn Fergeselskaper

  • Stena Line
    • 12 Ukentlige Avganger 8 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ventspils Nynashamn priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ventspils Nynashamn ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ventspils Guide

Ventspils ligger i den nordvestlige delen av Latvia i den historiske regionen Kurland og er landets 6. største by. Den ligger på Østersjøkysten og er berømt for sine store konserter, festivaler og mange andre fritidsaktiviteter og kulturelle arrangementer, som tiltrekker mange besøkender hvert år.

Byens havn er isfri og har fergeoverfarter til Sverige og Tyskland.

Nynashamn Guide

Den svenske havnebyen Nynäshamn ligger i Stockholm kommune, ca. 60 km sør for Stockholm. Tidlig på 1900-tallet var byen kjent for sine spafasiliteter, men dessverre så ble mange av disse stengt før 1.verdenskrig. Byen utviklet seg mye på grunn av Telegrafverkets verkstäder som kom til byen i 1916 og senere vart et oljeraffineri bygd i 1928-29 av Axel Axson Johnson & Co. Hvert år har Nynäshamn en havnefest som mange deltar på. Under havnefesten er det mange som besøker byen og du finner båter av alle størrelser som har reist for å være med på festen. Under dette arrangementet er det også et damptog som går til og fra Stockholm. Byen har en rekke markeder med lokal kunst, restauranter og butikker som selger lokale produkter.

Det er fergeforbindelser til Gotland og Gdansk i Polen.