stena_line_stena_baltica

Stena Baltica

Drevet av Stena LineNynashamn Ventspils ruten

Stena Baltica er en av de mest behagelige cruise ferger i Stena Lines flåte og byr på fasiliteter som vil holde deg underholdt under hele reisen. Om bord er det en nattklubb, en butikk, møtelokaler, tre lekeområder, et kasino, spilleautomater, tre restauranter og et utvalg av lugarer.

Lugar/seter om bord

Det er et stort utvalg av lugarer – fra standard til suiter. Alle lugarer har bad, toalett, sengetøy og håndklær. Seter kan også bestilles.

Mat og drikke om bord

Terrace Bar, som er beliggende på dekk 10, er åpen under høysesongen og byr på kalde fatøl, brus, sandwicher, pølse i brød, kaffe, te og kaker. C-View nattklubb ligger bakerst på fergen og herfra er det fantastisk havutsikt. Sentralt på fergen ligger en bar/nattklubb, hvor du kan nyte lekre drinker og danse. I matbyen og restauranten tilbys det frokost og en skandinavisk aftenbuffet som blant annet består av salater og suppe. I Metropolitan a la carte Restaurant kan du nyte en appetittvekker og et utvalg av lekre retter fra menyen. Det er også en omfattende vinliste. I Globerotter buffet restaurant serveres det ”alt-du-kan-spise” frokost, lunsj og kveldsmat og priser inkluderer vin, øl og brus.

Shopping om bord

I Stena Shop på dekk 8 finner du et utvalg av kosmetikk, parfymer, leketøy, vin og alkohol.

Ytterligere fasiliteter om bord

Om bord på Stena Baltica kan du bruke mobiltelefonen din til oppkall og sende/motta sms-beskjeder via fergens satellittelefon selskap, den norske MCP (Maritime Communications Partner). ”WiFi tid” kan kjøpes fra informasjonen.

Reisende med barn

Stena Baltica har tre lekeområder hvor barn kan se filmer, spille Nintendo og andre spill. Seamans Club på dekk 7 er for barn mellom 5 og 10 år, mens Spot er for barn mellom 7 og 14 år. ”Kids Zone” ligger på dekk 8.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Stena Baltica guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Stena Baltica anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!