Dublin til Liverpool Ferge

Dublin Liverpool fergeruten knytter Irland med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, P&O Irish Sea. Det er opp til 12 avganger Uke med seiltid fra ca. 7 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Dublin Liverpool fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Dublin - Liverpool Fergeselskaper

  • P&O Irish Sea
    • 12 Ukentlige Avganger 7 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Dublin Liverpool priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Dublin Liverpool ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Dublin Guide

Byen Dublin er den største by og hovedstaden i Irland, som ligger i provinsen Leinster på østkysten. Byens røtter kan spores tilbake til vikingtiden, men begynte å ekspandere raskt i det 17. århundret. Byen tiltrekker millioner av turister hvert år. En av de eldste monumentene er Dublin Castle, som først ble grunnlagt i 1204, kort etter den normanniske invasjonen. Mange turister besøker også Trinity College Dublin for å se Book of Kells, som er et illustrert manuskript skapt av irske munker ca. 800 AD. Ha’penny Bridge, som er et gammelt jernbro over elven Liffey, er en av de mest fotograferte severdighetene i Dublin og anses for å være Dublins mest ikoniske kjennetegn.

Havnen i Dublin er Irlands travleste og betjener mer enn 1,5 millioner passasjerer i året til destinasjoner i Storbritannia og Europa. Havnen har 3 terminaler og ligger ved munningen av elven Liffey, omkring 3 km fra byens senter.

Liverpool Guide

Den engelske byen Liverpool ligger på den østlige siden av elven Mersey, i Merseyside i den nordlige del av landet. Liverpool Maritime Mercantile City er blitt erklært et Unesco verdensarv område, og inkluderer Pier Head, Albert Dock og William Brown Street. Byen er også hjemsted for to av de mest berømte fotballklubbene i landet; Liverpool Football Club og Everton Football Club. Byen er også vert for Grand National, som avholdes på byens Aintree Racecourse. Verdens første jernbanetunneler ble konstruert under Liverpool i 1829 og 1836. Liverpool havn er en av de største i England og herfra er det fergeforbindelser til Belfast, Dublin og Isle of Man.