Dublin
Liverpool
Ferger til England
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Dublin til Liverpool Ferge

Dublin Liverpool fergeruten knytter Irland med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, P&O Irish Sea. Det er opp til 12 avganger Uke med seiltid fra ca. 7 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Dublin Liverpool fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Dublin til Liverpool Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Irland til England
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Dublin til Liverpool?

Fergetiden fra Dublin til Liverpool er omtrent 7h 30m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Dublin og Liverpool?

Det er 1 fergeoperatører for Dublin til Liverpool, og dette er
 • P&O Irish Sea

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Dublin til Liverpool?

Bestill ferger fra Dublin til Liverpool gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Dublin Liverpool Ferge anmeldelser

 • "Behagelig"

  Vi booket ikke en lugar, og satt bare i bar området. Vi var behagelig overrasket over fasilitetene og måltider, som var inkludert. Takk for en deilig tur.

  'European Endeavour' travelled on European Endeavour

  Les mer Les mindre
 • "P&O overfart 27 okt og 2 nov"

  Svært glatt overfart den 27, på trodss av kraftig vind den kvelden. Mat, akkommodasjon og service fremragende. Tilsvarende den 2, på en nattferge. Tepper og puder var tilrådighet.

  'European Endeavour' travelled on European Endeavour

  Les mer Les mindre
 • "Min opplevelse med P&O Irish Sea"

  Vi hadde en god tur, service var god, vennligt og høfligt personale.

  'European Endeavour' travelled on European Endeavour

  Les mer Les mindre
 • "God tur"

  Jeg skulle til Lisburn fra Sheffielt og valgte Liverpool – Dublin rute. Jeg syntes at prisen var litt dyr, men sparte litt penger i bensin. Vi hadde en lugar på veien over. Jeg visste ikke – og ble ikke informert om – at man får mat. Da vi kom om bord i Liverpool om kvelden, fikk vi et måltid og frokost kl. 4:30. Lugaren var deilig, dusjer og toalett var rene. Salongene er svært behagelige, og det er rikelig av mat. Personalet var fantastiske. På veien tilbake så jeg ikke frem til den 8 timenes dagstur, men det var svært avslappende. Jeg ville helt sikkert velge ankomst til Dublin kl. 5 om sommeren, når det er lyst. Svært imponert over P&O.

  'Norbank' travelled on Norbank

  Les mer Les mindre

Dublin Guide

Byen Dublin er den største by og hovedstaden i Irland, som ligger i provinsen Leinster på østkysten. Byens røtter kan spores tilbake til vikingtiden, men begynte å ekspandere raskt i det 17. århundret. Byen tiltrekker millioner av turister hvert år. En av de eldste monumentene er Dublin Castle, som først ble grunnlagt i 1204, kort etter den normanniske invasjonen. Mange turister besøker også Trinity College Dublin for å se Book of Kells, som er et illustrert manuskript skapt av irske munker ca. 800 AD. Ha’penny Bridge, som er et gammelt jernbro over elven Liffey, er en av de mest fotograferte severdighetene i Dublin og anses for å være Dublins mest ikoniske kjennetegn.

Havnen i Dublin er Irlands travleste og betjener mer enn 1,5 millioner passasjerer i året til destinasjoner i Storbritannia og Europa. Havnen har 3 terminaler og ligger ved munningen av elven Liffey, omkring 3 km fra byens senter.


Liverpool Guide

Den engelske byen Liverpool ligger på den østlige siden av elven Mersey, i Merseyside i den nordlige del av landet. Liverpool Maritime Mercantile City er blitt erklært et Unesco verdensarv område, og inkluderer Pier Head, Albert Dock og William Brown Street. Byen er også hjemsted for to av de mest berømte fotballklubbene i landet; Liverpool Football Club og Everton Football Club. Byen er også vert for Grand National, som avholdes på byens Aintree Racecourse. Verdens første jernbanetunneler ble konstruert under Liverpool i 1829 og 1836. Liverpool havn er en av de største i England og herfra er det fergeforbindelser til Belfast, Dublin og Isle of Man.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.