Dublin til Holyhead Ferge

Dublin Holyhead fergeruten knytter Irland med Wales og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Irish Ferries seiler opp til 5 ganger daglig med en seiltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Stena Line servicen seiler pop til 4 ganger daglig med en seiltid fra 3 t 30 min.

Det er 63 Uke overfarter på Dublin Holyhead ruten mellom Irland og Wales. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Dublin - Holyhead Fergeselskaper

 • Irish Ferries
  • 5 Daglige Avganger 2 t 15 min
  • Få pris
 • Stena Line
  • 4 Daglige Avganger 3 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Dublin Holyhead priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Dublin Holyhead ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Dublin Holyhead Ferge anmeldelser

 • "Flott opplevelse!"

  God mottakelse på venterommet i Dublin, bagasjen rett inn på rullebåndet. Ingen lange korridorer. Buss fra venterommet og rett inn i båten. Ombord en rikholdig meny om vi ønsket å spise. Rent og pent. Buss fra båten og til ankomsthallen. Ikke lang ventetid på bagasjen. Totalt en svært hyggelig opplevelse.

  'Laurén' reiste på Dublin Holyhead ruten med Stena Line på Stena Adventurer

  Les mer Les mindre
 • "God overfart og behagelig skip"

  Begge turer var i tiden. Skipet var rent og fasilitetene var gode. Fikk en virkelig god frokost på turen ut. Hjemreisen var om natten, hvor jeg ikke spiste, men sov. Kapteinen var god til å informere om alt.

  'Andy' reiste på Dublin Holyhead ruten med Stena Line på Stena Adventurer

  Les mer Les mindre
 • "Reise"

  Vi var fornøyde med utreise og hjemreise.

  'Gregory' reiste på Dublin Holyhead ruten med Stena Line på Stena Adventurer

  Les mer Les mindre
 • "Dublin - Holyhead"

  God tur, men jeg forstår ikke hvorfor maten er så dårlig kvalitet og så dyr.

  'Sebastien' reiste på Dublin Holyhead ruten med Irish Ferries på Oscar Wilde

  Les mer Les mindre

Dublin Guide

Byen Dublin er den største by og hovedstaden i Irland, som ligger i provinsen Leinster på østkysten. Byens røtter kan spores tilbake til vikingtiden, men begynte å ekspandere raskt i det 17. århundret. Byen tiltrekker millioner av turister hvert år. En av de eldste monumentene er Dublin Castle, som først ble grunnlagt i 1204, kort etter den normanniske invasjonen. Mange turister besøker også Trinity College Dublin for å se Book of Kells, som er et illustrert manuskript skapt av irske munker ca. 800 AD. Ha’penny Bridge, som er et gammelt jernbro over elven Liffey, er en av de mest fotograferte severdighetene i Dublin og anses for å være Dublins mest ikoniske kjennetegn.

Havnen i Dublin er Irlands travleste og betjener mer enn 1,5 millioner passasjerer i året til destinasjoner i Storbritannia og Europa. Havnen har 3 terminaler og ligger ved munningen av elven Liffey, omkring 3 km fra byens senter.

Holyhead Guide

Den walisiske byen Holyhead ligger på Holy Island i Anglesey. På et tidspunkt ble Holy Island knyttet med Anglesey av Four Mile Bridge, men ble erstattet av oppføringen av en demning i det 19. århundret. The Cobb, som demningen ble kalt, bærer nå hovedveien og jernbanelinjen som tjener byen. Church of St. Cybi ligger i byens hjerte og ble bygget inne i en av Europas få romerske festninger med tre murer. Andre romerske steder i byen inkluderer et vakttårn på toppen av Holyhead Mountain i Mynydd y Twr, som er en forhistorisk brett festning. Det er også tegn på at området har vært bebodd siden forhistorisk tid, med hytter, gravkamre og stående stein, som alle ble funnet i området. Det nåværende fyrtårnet er på South Stack på den annen siden av Holyhead og er åpent for offentligheten. Området er også populær blant fuglekikkere.

Det er fergeforbindelser fra Holyhead havn til Dublin og Dun Laogahire i Irland.