Gøteborg til Kiel Ferge

Gøteborg Kiel fergeruten knytter Sverige med Tyskland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 14 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Gøteborg Kiel fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Gøteborg - Kiel Fergeselskaper

  • Stena Line
    • 7 Ukentlige Avganger 14 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Gøteborg Kiel priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Gøteborg Kiel ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Gøteborg Guide

Gøteborg ligger på vestkysten av Sverige, og er midt mellom byene København i Danmark og Norges hovedstad Oslo. Byen ligger strategisk til ved Göta älv som går rett inni Kattegat, en del av Nordsjøen. Dette har spilt en sentral rolle i utviklingen av Gøteborg som handelsby. Byen er kjent for den rike industri- og kulturarven, og huser noen av de største festivalene i Europa.
Den internasjonale filmfestivalen har blitt holdt i Göteborg hvert år siden 1979, og musikkfestivaler som ‘Way Out West’ og Metaltown finner sted her hvert år. Göteborg er også hjembyen til Volvo, en av verdens største bilfabrikanter som har en historie som strekker seg helt tilbake til 1927. I tillegg til dette finner vi også universitetene Chalmers Tekniska högskola og Göteborgs universitet. Gøteborg har den største havnen av de nordiske landene, og her kan du reise fra Gøteborg til/fra Frederikshavn i Danmark, og Kiel i Tyskland.

Kiel Guide

Byen Kiel ligger i den nordlige delen av Tyskland på Østersjøens kyst, sørøst for den jyske halvøya. Kiel ligger omkring 90 km nord for Hamburg, og er et stort maritme punkt i Tyskland og har vært et av de tradisjonelle hjem for den tyske flåten. Byen er også et hovedsenter for skipsbygning og et viktig knutepunkt, som følge av plasseringen dens på Kiel Fjord.

Besøkender til Kiel vil finne en rekke interessante museer, det fokusere på emner som zoologi, geologi, historie, kunst, industri og militær.

Det er fergeforbindelser til Sverige, Norge, Russland og andre destinasjoner.