Gøteborg til Kiel Ferge

Gøteborg Kiel fergeruten knytter Sverige med Tyskland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 14 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Gøteborg Kiel fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Gøteborg - Kiel Fergeselskaper

  • Stena Line
    • 7 Ukentlige Avganger 14 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Gøteborg Kiel priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Gøteborg Kiel ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Gøteborg Guide

Gøteborg er en by beliggende på den svenske vestkysten, halvveis mellom København i Danmark og Oslo i Norge. Gøteborg havn er den største av arten sin i nord. Byen har en rik industriell og kulturell arv. Gøteborg er stedet hvor Volvo ble grunnlagt i 1927 og er også hjemstedet for to universiteter.

Byen er også hjemsted for noen av de største kulturelle begivenhetene i Skandinavia. Den Internasjonale Film Festival har vært avholdt i byen siden 1979, samt Metaltown musikk festival.

Gøteborg fergeterminal ligger på tvers av byens sentrum ved elven Göta. Det er fergeforbindelser fra Gøteborg til/fra Frederikshavn i Danmark, Kristiansand i Norge og Kiel i Tyskland.

Kiel Guide

Byen Kiel ligger i den nordlige delen av Tyskland på Østersjøens kyst, sørøst for den jyske halvøya. Kiel ligger omkring 90 km nord for Hamburg, og er et stort maritme punkt i Tyskland og har vært et av de tradisjonelle hjem for den tyske flåten. Byen er også et hovedsenter for skipsbygning og et viktig knutepunkt, som følge av plasseringen dens på Kiel Fjord.

Besøkender til Kiel vil finne en rekke interessante museer, det fokusere på emner som zoologi, geologi, historie, kunst, industri og militær.

Det er fergeforbindelser til Sverige, Norge, Russland og andre destinasjoner.