Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Frederikshavn havn

 • Med bil

  Nord fra ta vei 40 sør og følg skiltene til Frederikshavn. Vest fra ta rute 35 øst og følg skiltene til Frederikshavn. Sør fra ta vei E45 og følg skiltene til Frederikshavn. Når du kommer til Frederikshavn kan du følge skiltene til havnen.

 • Med tog

  Togstasjonen ligger nær sentrum og herfra er det tjenester til det meste av Danmark. Frederikshavn ligger på Hjørring, Aalborg, Aarhus, Odensen, København ruten. Det tar ca. 5 timer og 50 minutter til København.

 • Med buss

  I tillegg til lokale busser, er det busser til Esbjerg, Aalborg, Brønderslev og Sindal.

 • Parkering

  Det er en parkeringsplass foran havnen: max. 8 timer, gratis og ubevoktet. For langtidsparkering er en parkeringsplass i nærheten av h avnen med parkering meter. Priser er fra 5 danske kroner per time. En dag koster 50 DKK og en uke koster 300 DKK. Kun danske kroner er akseptert.

 • Adresse

  Færgehavnsvej 10, 9900 Frederikshavn

 • Frederikshavn Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Frederikshavn før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Frederikshavn Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Frederikshavn Ferge servicer

Frederikshavn Guide

Frederikshavn Guide

I middelalderen var Fladstrand en lite klynge av fiskerhuse utenfor Fladbakke. Byen lå beskyttet bak Hirsholmene og var allerede i 1600 brukt som en marinebase og befestet med reduttar og krutt tårn. Fladstrand ble til Frederikshavn da kong Frederik VI bygget en stat havn i 1805, men først i 1818 fik byen kjøpmannsrettigheter. Havnen ble en dynamo i det lite samfunn som raskt vokste til en travl havneby med skipsverft, motorfabrikk, frakt og ferger. I dag er havnen fortsatt byens sveiv i forretningsutvikling. Havneområdet er hjem til ca. 80 selskaper, med i alt 1800 arbeidsplasser innenfor fergeselskaper, verft, maritime tjenester og utvikling, skipsfart og fiskeri eksport. Frederikshavns innbyggene er stolte av byen sin, til tross for store endringer de siste år. Byen har klart bevart sitt jyllandske særpreg med omgjengelig og varme mennesker, som alle er veldige hjelpsomme.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.