Liepaja til Travemunde Ferge

Liepaja Travemunde fergeruten knytter Latvia med Tyskland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 22 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Liepaja Travemunde fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Liepaja - Travemunde Fergeselskaper

  • Stena Line
    • 6 Ukentlige Avganger 22 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Liepaja Travemunde priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Liepaja Travemunde ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Liepaja Guide

Liepaja ligger i den vestlige delen av Latvia på Østersjøkysten og er kjent i Latvia som ”byen, hvor vinden er født”. Dette er i forhold til det faktumet at byen alltid synes å ha en konstant bris fra havet. Liepaja ligger ca. 10 km fra Riga, 110 km fra Klaipeda, 115 km fra Ventspils og 100 km fra Saldus. Byen har kulturell, kunstnerisk og sportlike arv og somrene i Liepaja er ofte fylt med festivaler. Dette starter som regel med ”Summer Sound” strandfestival og festivalen ”Rally Kurzeme” hvor mange turister deltar. Begivenheter i byen stopper ikke om vinteren, siden byen er vert for mange utstillinger, konserter og andre kreative aktiviteter.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til Travemunde.

Travemunde Guide

Den tyske byen Lubeck er kjent for sine mange gotiske bygninger og for sin velsmakende marsipan. Den mest populære turistattraksjonen i byen er nok Holstentor gateway fra det 15. århundret, som har et eventyrlig utseende med sine to sylindriske tårn. En sjarmerende middelalderby ligger bak dette, og her kan man se andre historiske bygninger, og dette resulterte i at byen ble erklært et Unesco verdensarv område i 1980. faktisk kan de fleste av byens mest populære attraksjoner finnes i den gamle bydelen, kalt Altstadt.

Byens store havn ligger på bredden av Østersjøen, innen forstaden av Travemunde, og her finner man også flere hyggelige strender. Omkring Lubeck og dens mange offentlige plasser, finner man en rekke historiske attraksjoner. Av særlig interesse er Rathaus fra det 13. århundret, Lubeck Domkirke fra det 12. århundret, og Heiligen Geist Hospital,. Som er det eldste sykehus i Tyskland og daterer tilbake til 1227.