Pembroke til Rosslare Ferge

Pembroke Rosslare fergeruten knytter Wales med Irland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Irish Ferries. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 1 minutt.

Seiltiden og hyppigheten for Pembroke Rosslare fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Pembroke - Rosslare Fergeselskaper

  • Irish Ferries
    • 14 Ukentlige Avganger 4 t 1 minutt
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pembroke Rosslare priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pembroke Rosslare ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Pembroke Guide

Den historiske byen Pembroke ligger i Pembrokeshire i det vestlige Wales. Byen ligger på den sørlige Pembrokeshire halvøy ved munningen av elven Cleddau, i bunnen av en dal og omgitt av landbruksjord og skog. Byen ligger ca. 13 km sør for Haverfordwest og 121 km vest for Cardiff. Det middelalderske slottet er en populær attraksjon i byen. Slottet var fødested til Kong Henry VII i England og ble senere hjemsted for Knights of St John i Storbritannia.

Pembroke havn håndtere både frakt og passasjerer. Det er to overfarter til Rosslare i Country Wexford i Irland, som er levert av Irish Ferries. Seiltiden er omkring 3 timer og 45 minutter. Flåten består av fire moderne ferger, inkludert Ulysses, som er verdens største bilferge.

Rosslare Guide

Byen Rosslare ligger i County Wexford i Irland og har vært et populært sted blant turister i over 100 år. Rosslare Strand, for å gi byen dens fulle navn og skille den fra nærliggende Rosslare Harbour, kan skryt av å være et av Irlands mest solrike steder. Byens lange sandstrand er blitt tildelt et blått flagg status, og er derfor populær blant svømmere og familier. Det er også gode golfbaner tett på byen.

Fasiliteter i havnen inkluderer restaurant, bar, venteområde, lekeområde, butikker, bilutleining, barnerom og valutakontor. Det er fergeservicer fra Rosslare til Pembroke (4 timer), Fishguard (3½ timer) og til Cherbourg og Roscoff i Frankrike.