Pembroke
Rosslare
Ferger til Irland
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Pembroke til Rosslare Ferge

Pembroke Rosslare fergeruten knytter Wales med Irland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Irish Ferries. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 1 minutt.

Seiltiden og hyppigheten for Pembroke Rosslare fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Pembroke til Rosslare Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Wales til Irland
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Pembroke til Rosslare?

Fergetiden fra Pembroke til Rosslare er omtrent 4h 01m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Pembroke og Rosslare?

Det er 1 fergeoperatører for Pembroke til Rosslare, og dette er
 • Irish Ferries

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Pembroke til Rosslare?

Bestill ferger fra Pembroke til Rosslare gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Pembroke til Rosslare?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Pembroke til Rosslare med
 • Irish Ferries

Kan du ta med bilen din på fergen fra Pembroke til Rosslare?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Pembroke til Rosslare med
 • Irish Ferries

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Pembroke til Rosslare?

Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
 • Irish Ferries

Hva er avstanden fra Pembroke til Rosslare?

Avstanden mellom Pembroke til Rosslare er omtrent 89 nautiske mil.

Pembroke Rosslare Ferge anmeldelser

 • "Den lengste veien til vest Cork"

  Som det nå er ingen Swansea – Cork ferge, må vi kjøre langt og ta en kort fergetur for å komme til vår destinasjon. Takk og lov var det ikke i skoleferien! Skipet var komfortabelt og rent nok. Men maten var ikke særlig god, og det var en mangel på anstendig vegetariske retter (cajun pasta var på menyen, merkelig!). Eneste varm mat jeg kunne spise var grønnsaker.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Les mer Les mindre
 • "Dårlig skiltning"

  Maten – for mye av maten hadde ukjente krydder i det. Familien min er allergisk overfor noen krydder. Mayonnasien i sandwich hadde ikke en liste over krydder, og de fleste sandwichene hadde mayonnasie i. Skiltning – ikke et eneste skilt til de utendørs dekkene områder – jeg klarte å gjette, ved å klatre de interne trappene og endelig finne promenadedekket.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Les mer Les mindre
 • "Pembroke til Rosslare"

  Alt var fint, unntatt aircondition. Mange, oss inkludert, tilbrakte turen pakket inn på ytterdekket, fordi det var for kjølig inne på fergen.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Les mer Les mindre
 • "En rolig overfart"

  Vi hadde heldigvis rolig hav under overfarten vår, men det var godt å nyte komforten i club class salong med gratis drikkevarer og snacker, og god utsikt. Dette var min første erfaring med Irish Ferries, og jeg booket club class seter, jeg trodde at det var det samme som å ha et sete plass på kanal ferger. Jeg var ikke klar over at det var første klasse. Etter å ha gått rundt på skipet, innså vi at vi ville ha vært komfortable uten dem – men vi nøt de ekstra godbitene.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Les mer Les mindre

Pembroke Guide

Den historiske byen Pembroke ligger i Pembrokeshire i det vestlige Wales. Byen ligger på den sørlige Pembrokeshire halvøy ved munningen av elven Cleddau, i bunnen av en dal og omgitt av landbruksjord og skog. Byen ligger ca. 13 km sør for Haverfordwest og 121 km vest for Cardiff. Det middelalderske slottet er en populær attraksjon i byen. Slottet var fødested til Kong Henry VII i England og ble senere hjemsted for Knights of St John i Storbritannia.

Pembroke havn håndtere både frakt og passasjerer. Det er to overfarter til Rosslare i Country Wexford i Irland, som er levert av Irish Ferries. Seiltiden er omkring 3 timer og 45 minutter. Flåten består av fire moderne ferger, inkludert Ulysses, som er verdens største bilferge.


Rosslare Guide

Byen Rosslare ligger i County Wexford i Irland og har vært et populært sted blant turister i over 100 år. Rosslare Strand, for å gi byen dens fulle navn og skille den fra nærliggende Rosslare Harbour, kan skryt av å være et av Irlands mest solrike steder. Byens lange sandstrand er blitt tildelt et blått flagg status, og er derfor populær blant svømmere og familier. Det er også gode golfbaner tett på byen.

Fasiliteter i havnen inkluderer restaurant, bar, venteområde, lekeområde, butikker, bilutleining, barnerom og valutakontor. Det er fergeservicer fra Rosslare til Pembroke (4 timer), Fishguard (3½ timer) og til Cherbourg og Roscoff i Frankrike.


Pembroke til Rosslare Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 20/05/2024 og 26.05.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Irish Ferries 02:45 06:46 4 timer 1 minutt Hver dag
Irish Ferries 14:45 18:46 4 timer 1 minutt Man, Tirsdag, onsdag, Torsdag, Fri

Onboard the ferries

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.