Pembroke til Rosslare Ferge

Pembroke Rosslare fergeruten knytter Wales med Irland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Irish Ferries. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 1 minutt.

Seiltiden og hyppigheten for Pembroke Rosslare fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Pembroke - Rosslare Fergeselskaper

 • Irish Ferries
  • 14 Ukentlige Avganger 3 t 1 minutt
  • Få pris

Gjennomsnittlige Pembroke Rosslare priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pembroke Rosslare ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Pembroke Rosslare Ferge anmeldelser

 • "En rolig overfart"

  Vi hadde heldigvis rolig hav under overfarten vår, men det var godt å nyte komforten i club class salong med gratis drikkevarer og snacker, og god utsikt. Dette var min første erfaring med Irish Ferries, og jeg booket club class seter, jeg trodde at det var det samme som å ha et sete plass på kanal ferger. Jeg var ikke klar over at det var første klasse. Etter å ha gått rundt på skipet, innså vi at vi ville ha vært komfortable uten dem – men vi nøt de ekstra godbitene.

  'Michael' reiste på Pembroke Rosslare ruten med Irish Ferries på Isle of Inishmore

  Les mer Les mindre
 • "Den lengste veien til vest Cork"

  Som det nå er ingen Swansea – Cork ferge, må vi kjøre langt og ta en kort fergetur for å komme til vår destinasjon. Takk og lov var det ikke i skoleferien! Skipet var komfortabelt og rent nok. Men maten var ikke særlig god, og det var en mangel på anstendig vegetariske retter (cajun pasta var på menyen, merkelig!). Eneste varm mat jeg kunne spise var grønnsaker.

  'Julia' reiste på Pembroke Rosslare ruten med Irish Ferries på Isle of Inishmore

  Les mer Les mindre
 • "Pembroke til Rosslare"

  Alt var fint, unntatt aircondition. Mange, oss inkludert, tilbrakte turen pakket inn på ytterdekket, fordi det var for kjølig inne på fergen.

  'Anne' reiste på Pembroke Rosslare ruten med Irish Ferries på Isle of Inishmore

  Les mer Les mindre
 • "Tur til Irland"

  Deilig ferge. Virkelig ren og avgikk til tiden. Svært avslappende måte å reise på. Massevis av sitteplasser og en lekeplass til barna! De hadde en veldig god tur også. Vi har alltid fløyet før, men aldri igjen. Vi vil fortsette med å ta fergen, når vi besøker Irland. Pakk det du vil og parker bilen din om bord. Så lett og de 4 timer går raskt. Anbefalt høyt.

  'Declan' reiste på Pembroke Rosslare ruten med Irish Ferries på Isle of Inishmore

  Les mer Les mindre

Pembroke Guide

Den historiske byen Pembroke ligger i Pembrokeshire i det vestlige Wales. Byen ligger på den sørlige Pembrokeshire halvøy ved munningen av elven Cleddau, i bunnen av en dal og omgitt av landbruksjord og skog. Byen ligger ca. 13 km sør for Haverfordwest og 121 km vest for Cardiff. Det middelalderske slottet er en populær attraksjon i byen. Slottet var fødested til Kong Henry VII i England og ble senere hjemsted for Knights of St John i Storbritannia.

Pembroke havn håndtere både frakt og passasjerer. Det er to overfarter til Rosslare i Country Wexford i Irland, som er levert av Irish Ferries. Seiltiden er omkring 3 timer og 45 minutter. Flåten består av fire moderne ferger, inkludert Ulysses, som er verdens største bilferge.

Rosslare Guide

Byen Rosslare ligger i County Wexford i Irland og har vært et populært sted blant turister i over 100 år. Rosslare Strand, for å gi byen dens fulle navn og skille den fra nærliggende Rosslare Harbour, kan skryt av å være et av Irlands mest solrike steder. Byens lange sandstrand er blitt tildelt et blått flagg status, og er derfor populær blant svømmere og familier. Det er også gode golfbaner tett på byen.

Fasiliteter i havnen inkluderer restaurant, bar, venteområde, lekeområde, butikker, bilutleining, barnerom og valutakontor. Det er fergeservicer fra Rosslare til Pembroke (4 timer), Fishguard (3½ timer) og til Cherbourg og Roscoff i Frankrike.