Fishguard til Rosslare Ferge

Fishguard Rosslare fergeruten knytter Wales med Irland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Fishguard Rosslare fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Fishguard - Rosslare Fergeselskaper

 • Stena Line
  • 14 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Fishguard Rosslare priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Fishguard Rosslare ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Fishguard Rosslare Ferge anmeldelser

 • "Mostly good"

  Had wished they had arranged better for motorcycle. When attaching with straps, they should have something to put on the seat. Not that we have to bring anything ourselves. Otherwise a super journey.

  'Arne Martin' reiste på Fishguard Rosslare ruten med Stena Line på Stena Nordica

  Les mer Les mindre
 • "Ferge til Rosslare"

  I tiden, komfortabel og rimelig. Lugaren var ren med rent sengetøy.

  'Jonathan' reiste på Fishguard Rosslare ruten med Stena Line på Stena Europe

  Les mer Les mindre
 • "Ingen problemer"

  Første gang med Stena og ble gledelig overrasket over hvor lett det var. Min kone har et blått handikapkort, og jeg ønsket ikke å bli klemt inne, slik at hun ikke kunne komme ut av bilen, men jeg hadde ikke trengt bekymre meg. Det var massevis av plass til at vi kunne komme ut av bilen. Skipet var rent med god plass og forfriskninger tilgjengelige, og gratis wifi. Alt i alt, en god opplevelse, jeg ville seile med Stena igjen.

  'Terry' reiste på Fishguard Rosslare ruten med Stena Line på Stena Europe

  Les mer Les mindre
 • "Lesning av kjøretøy"

  Den eneste kommentaren jeg har, er angående lesningen av kjøretøyer. Jeg syntes at det var uorganisert i forhold til andre ferger jeg har reist på.

  'Anonym' reiste på Fishguard Rosslare ruten med Stena Line på Stena Europe

  Les mer Les mindre

Fishguard Guide

Den walisiske kystbyen Fishguard ligger i Pembrokeshite i det sørvestlige hjørnet av landet. Byen er splittet i to deler; hovedbyen Fishguard og Lower Fishguard. Byen som ligger hvor elven Gwaun møter havet, har en sognekirke og en typisk hovedgate, som har den vanlige blandingen av butikker, kafeer og puber.

Området omkring byen er populært blant naturelskere, siden er rik på flora og fauna. Det er ville blomster og hav pattedyr her, slik som seler, marsvin og delfiner. Det er også det lokale fuglelivet, som inkluderer roten og sanere.

Fishguard er en av to havner i Pembrokeshire område. Havnen ligger ved Goodwick, bare 1,5 km fra sentrum. Det er fergeforbindelser fra Fishguard til Rosslare, og terminalen har en rekke fasiliteter, inkludert en kafeteria som serverer varme og kalde drikkevarer og snacker og et utvalg av automater.

Rosslare Guide

Byen Rosslare ligger i County Wexford i Irland og har vært et populært sted blant turister i over 100 år. Rosslare Strand, for å gi byen dens fulle navn og skille den fra nærliggende Rosslare Harbour, kan skryt av å være et av Irlands mest solrike steder. Byens lange sandstrand er blitt tildelt et blått flagg status, og er derfor populær blant svømmere og familier. Det er også gode golfbaner tett på byen.

Fasiliteter i havnen inkluderer restaurant, bar, venteområde, lekeområde, butikker, bilutleining, barnerom og valutakontor. Det er fergeservicer fra Rosslare til Pembroke (4 timer), Fishguard (3½ timer) og til Cherbourg og Roscoff i Frankrike.