Liverpool Birkenhead til Belfast Ferge

Liverpool Birkenhead Belfast fergeruten knytter England med Nord Irland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Liverpool Birkenhead Belfast fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Liverpool Birkenhead - Belfast Fergeselskaper

  • Stena Line
    • 14 Ukentlige Avganger 8 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Liverpool Birkenhead Belfast priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Liverpool Birkenhead Belfast ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Liverpool Birkenhead Guide

Byen Birkenhead ligger på Wirral halvøy i Wirral i Merseyside, i den nordvestlige delen av England. Byen ligger på den vestlige kysten av elven Mersey, overfor Liverpool. Byens historie har sterke forbindelser til skipsbygning og er en stor havn. I byen vil besøkende finne et av de første, hvis ikke det første, offentlige finansierte parker i Storbritannia, som ble designet i 1843 av Sir Joseph Paxton. Interessante severdigheter i byen inkluderer Bidston Windmill, som ligger på en høyderygg bak byen, Flaybrick Watertower, Flaybrick Memorial Gardens og Birkenhead Priory & St. Marys Tower og St. James Church.

Birkenhead havn er del af Liverpool havn og drives av Mersey Docks and Harbour Company.

Belfast Guide

Belfast ligger ved munningen av elvel Lagan, i Antrim, selv om deler av øst og sør Belfast faktisk ligger i Down. Belfast er Nord-Irlands hovedstad og er omgitt av fjell som til sammen skaper et særlig klima.

Belfast er en ganske grønn by og tilbyr parker og skoger som kan utforskes, fra Cave Hill Country Park og Lagan Valley Regional Park til Vectorian Botanic Gardens i hjertet av byen. Fra et arkitektonisk perspektiv har Belfast noen fine bygninger, herunder rådhuset og den moderne Waterfront Hall. Mange av byens viktorianske kjennetegn, inkludert Lanyon Building ved Queens University Belfast og Linenhall Library, var designet av Charles Lanyon.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til Cairnryan i Skottland, Liverpool i England og Douglas på Isle of Man.