Liverpool Birkenhead til Belfast Ferge

Liverpool Birkenhead Belfast fergeruten knytter England med Nord Irland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Liverpool Birkenhead Belfast fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Liverpool Birkenhead - Belfast Fergeselskaper

 • Stena Line
  • 14 Ukentlige Avganger 8 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Liverpool Birkenhead Belfast priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Liverpool Birkenhead Belfast ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Liverpool Birkenhead Belfast Ferge anmeldelser

 • "Anmodning om min mening"

  Første tur på Liverpool båt i mange år, dels pga. erfaringer med Easyjet. Var overrasket over den avslappende atmosfæren. Personalet var særlig behagelige og svært hjelpsomme. Har allerede booket igjen til å reise i enden av april for å besøke datteren min, som er flyttet til England. Hva mer kan jeg si?

  'William Henry McMaster' reiste på Liverpool Birkenhead Belfast ruten med Stena Line på Stena Mersey

  Les mer Les mindre
 • "Som forventet"

  Turen til Irland var presis, det vi forventet, men det var overraskende at en lugar var billigere enn seter i Stena Plus salongen. Med lugaren kunne vi hvile og ha litt privatliv, noe som man ikke kan i salongen. Maten var en smule dyr for hva det var. Personalet var svært hjelpsomme, og kundeservice var tydeligvis en prioritet. Lugaren (og skipet generelt) var svært ren og ryddelig.

  'Anonym' reiste på Liverpool Birkenhead Belfast ruten med Stena Line på Stena Mersey

  Les mer Les mindre
 • "Ingen problemer"

  Innsjekking var god, selv om det var litt av et sjokk, da jeg måtte kjøre til det øverste dekket, men det så mer skremmende ut enn det rent faktisk var. Skipet var ren og behagelig, personalet var alle svært behagelige og ivrige etter å hjelpe. Jeg vil helt sikkert bruke Stena Line igjen.

  'Susan ' reiste på Liverpool Birkenhead Belfast ruten med Stena Line på Stena Lagan

  Les mer Les mindre
 • "Min tur"

  Skipet seilte og ankom i tiden, besetningen var svært hjelpsomme, lugaren var god og svært ren. Reiste med en venn, som hadde gull klasse og adgang til gratis drinker hele dagen. Jeg reiser 3-6 ganger i året, gud vite om jeg kunne oppgradere.

  'Newfrancifrancis holding' reiste på Liverpool Birkenhead Belfast ruten med Stena Line på Stena Mersey

  Les mer Les mindre

Liverpool Birkenhead Guide

Byen Birkenhead ligger på Wirral halvøy i Wirral i Merseyside, i den nordvestlige delen av England. Byen ligger på den vestlige kysten av elven Mersey, overfor Liverpool. Byens historie har sterke forbindelser til skipsbygning og er en stor havn. I byen vil besøkende finne et av de første, hvis ikke det første, offentlige finansierte parker i Storbritannia, som ble designet i 1843 av Sir Joseph Paxton. Interessante severdigheter i byen inkluderer Bidston Windmill, som ligger på en høyderygg bak byen, Flaybrick Watertower, Flaybrick Memorial Gardens og Birkenhead Priory & St. Marys Tower og St. James Church.

Birkenhead havn er del af Liverpool havn og drives av Mersey Docks and Harbour Company.

Belfast Guide

Belfast ligger ved munningen av elvel Lagan, i Antrim, selv om deler av øst og sør Belfast faktisk ligger i Down. Belfast er Nord-Irlands hovedstad og er omgitt av fjell som til sammen skaper et særlig klima.

Belfast er en ganske grønn by og tilbyr parker og skoger som kan utforskes, fra Cave Hill Country Park og Lagan Valley Regional Park til Vectorian Botanic Gardens i hjertet av byen. Fra et arkitektonisk perspektiv har Belfast noen fine bygninger, herunder rådhuset og den moderne Waterfront Hall. Mange av byens viktorianske kjennetegn, inkludert Lanyon Building ved Queens University Belfast og Linenhall Library, var designet av Charles Lanyon.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til Cairnryan i Skottland, Liverpool i England og Douglas på Isle of Man.