Gøteborg til Frederikshavn Ferge

Gøteborg Frederikshavn fergeruten knytter Sverige med Danmark. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 35 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Gøteborg Frederikshavn fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Gøteborg - Frederikshavn Fergeselskaper

 • Stena Line
  • 5 Daglige Avganger 3 t 15 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Gøteborg Frederikshavn priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Gøteborg Frederikshavn ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Gøteborg Frederikshavn Ferge anmeldelser

 • "Flott tur"

  Kan virkelig anbefale stenaline sine ferger! Spesielt fornøyd var vi med stena danica! Nydelig buffe ombord og morsom lekeplass for barna! Underholdningen manglet det heller ikke på!

  'Anonym' reiste på Gøteborg Frederikshavn ruten med Stena Line på Stena Jutlandica

  Les mer Les mindre
 • "Fornøyd "

  Alt gikk som det skulle , behagelig tur .

  'Bouyssou' reiste på Gøteborg Frederikshavn ruten med Stena Line på Stena Danica

  Les mer Les mindre
 • "Generelt"

  Alt var fint.

  'Tomislav' reiste på Gøteborg Frederikshavn ruten med Stena Line på Stena Danica

  Les mer Les mindre
 • "Min overfart"

  Alt var godt på reisen fra Göteborg til Frederikshavn. En ting vi ikke likte, mat utvalget, som var for liten og prisen var for høy.

  'Mark' reiste på Gøteborg Frederikshavn ruten med Stena Line på Stena Danica

  Les mer Les mindre

Gøteborg Guide

Gøteborg ligger på vestkysten av Sverige, og er midt mellom byene København i Danmark og Norges hovedstad Oslo. Byen ligger strategisk til ved Göta älv som går rett inni Kattegat, en del av Nordsjøen. Dette har spilt en sentral rolle i utviklingen av Gøteborg som handelsby. Byen er kjent for den rike industri- og kulturarven, og huser noen av de største festivalene i Europa.
Den internasjonale filmfestivalen har blitt holdt i Göteborg hvert år siden 1979, og musikkfestivaler som ‘Way Out West’ og Metaltown finner sted her hvert år. Göteborg er også hjembyen til Volvo, en av verdens største bilfabrikanter som har en historie som strekker seg helt tilbake til 1927. I tillegg til dette finner vi også universitetene Chalmers Tekniska högskola og Göteborgs universitet. Gøteborg har den største havnen av de nordiske landene, og her kan du reise fra Gøteborg til/fra Frederikshavn i Danmark, og Kiel i Tyskland.

Frederikshavn Guide

Frederikshavn er en dansk fiskerby som ligger nordøst på kysten av den jyllanske halvøya, helt nord i landet. Navnet Frederikshavn betyr rett og slett ‘Frederiks havn’ Er du turist i byen kan du oppleve den populære attraksjonen palmestranden, som har 100 palmer som har blitt plantet, og du kan også se Bangsbo Museum, Frederikshavn Kunstmuseeum og Tordenskioldsdage ( tordenskjoldsdagene). Det siste er en festival som markerer byens maritime historie. Den enkleste måten å komme seg rundt i byen er på sykkel. I sommermånedene kan du leie gratis sykkel i fra turistinformasjonen.

Turen mellom Norge og Frederikshavn tar som oftest 9-12 timer og mellom Sverige ca. 2- 3 timer og 15 min. Det er også ferger til Læsø som er en øy midt på Kattegat ( ligger 90 min unna) og Hirsholmene som er en liten øygruppe i Kattegat 7 km nordøst for Frederikshavn.