Gøteborg til Frederikshavn Ferge

Gøteborg Frederikshavn fergeruten knytter Sverige med Danmark. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 35 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Gøteborg Frederikshavn fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Gøteborg til Frederikshavn Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Sverige til Danmark side.

Gøteborg - Frederikshavn Fergeselskaper

 • Stena Line
  • 5 Daglige Avganger 3 t 15 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Gøteborg Frederikshavn priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Gøteborg Frederikshavn ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Gøteborg Frederikshavn Ferge anmeldelser

 • "Fornøyd "

  Alt gikk som det skulle , behagelig tur .

  'Bouyssou' reiste på Gøteborg Frederikshavn ruten med Stena Line på Stena Danica

  Les mer Les mindre
 • "Generelt"

  Alt var fint.

  'Tomislav' reiste på Gøteborg Frederikshavn ruten med Stena Line på Stena Danica

  Les mer Les mindre
 • "Min overfart"

  Alt var godt på reisen fra Göteborg til Frederikshavn. En ting vi ikke likte, mat utvalget, som var for liten og prisen var for høy.

  'Mark' reiste på Gøteborg Frederikshavn ruten med Stena Line på Stena Danica

  Les mer Les mindre
 • "Trivelig reise"

  kaldt på dekk, men godvær og varmt på returen:)

  'Anonym' reiste på Gøteborg Frederikshavn ruten med Stena Line på Stena Jutlandica

  Les mer Les mindre

Gøteborg Guide

Gøteborg er en by beliggende på den svenske vestkysten, halvveis mellom København i Danmark og Oslo i Norge. Gøteborg havn er den største av arten sin i nord. Byen har en rik industriell og kulturell arv. Gøteborg er stedet hvor Volvo ble grunnlagt i 1927 og er også hjemstedet for to universiteter.

Byen er også hjemsted for noen av de største kulturelle begivenhetene i Skandinavia. Den Internasjonale Film Festival har vært avholdt i byen siden 1979, samt Metaltown musikk festival.

Gøteborg fergeterminal ligger på tvers av byens sentrum ved elven Göta. Det er fergeforbindelser fra Gøteborg til/fra Frederikshavn i Danmark, Kristiansand i Norge og Kiel i Tyskland.

Frederikshavn Guide

Frederikshavn er en fiskerby og en havn, som ligger på den nordøstlige kysten av den jyske halvøya i det nordlige Danmark. Fra byens havn er det fergeforbindelser til Sverige og Norge. Det er mange ting å se og lage i byen, inkludert Palmestranden som har 100 palmetrær, Bangsbo Museum, Frederikshavn Kunstmuseum og Tordenskjold Festival. En god måte å komme omkring i byen på er med sykkel, som kan leies gratis ved Turistinformasjonene om sommeren.

Ferger fra Frederikshavn til Sverige tar mellom 2 timer og 3 timer og 15 minutter, og ferger til Norge tagr mellom 9 timer og 12 timer. Det er også ferger til Læsø og det lille Hirsholeme øyhav, som ligger i Kattegat, omkring 7 km nordøst for Frederikshavn.