Halmstad til Grenaa Ferge

Halmstad Grenaa fergeruten knytter Sverige med Danmark. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 35 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Halmstad Grenaa fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Halmstad - Grenaa Fergeselskaper

  • Stena Line
    • 14 Ukentlige Avganger 4 t 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Halmstad Grenaa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Halmstad Grenaa ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Grenaa Guide

Grenaa er en dansk by som ligger på østkysten av den jyske halvøya og er regionens største by. Et populært sted i byen er Grenaa Kirke som ligger midt på bytorget. Kirken har det fineste orgelet i Danmark og et klokkespill med 42 bronse klokke. I byen finnes det også et akvarium som heter Kattegat-senter, de har haier og fokuserer på de nordiske saltvannsfiskene. En annen populær attraksjon er den 5 km lange sandstranden som byr på mange fine hus og hytter som du kan leie. Fra Grenaa er det fergeforbindelser til Varberg i Sverige og til øya Anholt. Fergeterminalen ligger rett ved sentrum, og åpner en time før fergeavganger. Du kan kjøpe billetter i andre etasje, og du kan gå ombord her hvis du ikke reiser med bil.