Halmstad til Grenaa Ferge

Halmstad Grenaa fergeruten knytter Sverige med Danmark. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 12 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 35 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Halmstad Grenaa fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Halmstad - Grenaa Fergeselskaper

  • Stena Line
    • 12 Ukentlige Avganger 4 t 35 min
    • Få pris

Grenaa Guide

Grenaa er en dansk by som ligger på østkysten av den jyske halvøya og er regionens største by. Et populært sted i byen er Grenaa Kirke som ligger midt på bytorget. Kirken har det fineste orgelet i Danmark og et klokkespill med 42 bronse klokke. I byen finnes det også et akvarium som heter Kattegat-senter, de har haier og fokuserer på de nordiske saltvannsfiskene. En annen populær attraksjon er den 5 km lange sandstranden som byr på mange fine hus og hytter som du kan leie. Fra Grenaa er det fergeforbindelser til Varberg i Sverige og til øya Anholt. Fergeterminalen ligger rett ved sentrum, og åpner en time før fergeavganger. Du kan kjøpe billetter i andre etasje, og du kan gå ombord her hvis du ikke reiser med bil.