Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Gøteborg havn

  • Med bil

    Det er to fergeterminaler i Gøteborg og begge er godt skiltet fra sentrum. Masthugsterminalen – Dansk terminal brukes for ferger til og fra Frederikshavn og ligger ca. 4 km fra Gøteborg sentrum. brukes for ferger til og fra Tyskland og ligger ca. 6 km fra Gøteborg sentrum.

  • Adresse

    Masthugsterminalen, Andréegatan 9, 40519 Göteborg Majnabbe, Tysklandsterminalen, 40519 Göteborg

  • Gøteborg Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Gøteborg før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Gøteborg Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Gøteborg Ferge servicer

Gøteborg Guide

Gøteborg Guide

Gøteborg er Sveriges nest største by og den største by i Västra Götalands län. Gøteborg er beliggende ved munningen av Göta. Sentrum er en blanding av varerhuse, små spesialbutikker, gallerier, tehuse og kafeer. Gøteborg er ofte vert for større arrangementer, herunder konserter, store sportsarrangementer, festivaler og mye mer. Til tross for sin størrelse, har Gøteborg en utpreget lilleby sjarm. Gøteborg har en lang industri- og handelstradisjon. Noen av Skandinavias mest berømte industrikonverne, som Volvo, SKF, ESAB og Hasselblad har sin opprinnelse og hovedkontor her. En betydelig del av svensk eksport og import er gjort via Gøteborg havn, som er Skandinavias største havn.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.