Frederikshavn til Gøteborg Ferge

Frederikshavn Gøteborg fergeruten knytter Danmark med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 49 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Frederikshavn Gøteborg fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Frederikshavn - Gøteborg Fergeselskaper

  • Stena Line
    • 7 Daglige Avganger 3 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Frederikshavn Gøteborg priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Frederikshavn Gøteborg ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Frederikshavn Guide

Den danske havnebyen Frederikshavn ligger nordøst på kysten av den jyllanske halvøya, helt nord i landet. Navnet Frederikshavn betyr rett og slett ‘Frederiks havn’ Byen er et viktig transportpunkt i området og har regelmessige fergeavganger til Sverige og Norge.

Er du turist i byen kan du oppleve den populære attraksjonen palmestranden som har 100 palmer som har blitt plantet, og du kan også se Bangsbo Museum, Frederikshavn Kunstmuseum og Tordenskioldsdage ( tordenskjoldsdagene). Det siste er en festival som markerer byens maritime historie.

Turen mellom Norge og Frederikshavn tar som oftest 9-12 timer og mellom Sverige ca. 2- 3 timer og 15 min. Det er også ferger til Læsø som er en øy midt på Kattegat ( ligger 90 min unna) og Hirsholmene som er en liten øygruppe i Kattegat 7 km nordøst for Frederikshavn.

Gøteborg Guide

Den svenske byen Göteborg ligger på Sveriges vestkyst, og har en vakker skjærgård som ligger kun 30 minutter unna med trikk ifra sentrum. Gøteborg huser en rekke festivaler og konserter i løpet av sommermånedene, blant annet Way Out West, Metaldown og Summerburst. For de som foretrekker mindre konsertlokaler har barene og nattklubbene alltid mange arrangementer til en hver tid. Øyene som danner Gøteborg har noen av de vakreste skjærgårdene i Europa, og består av ca. 10000 små holmer. Shipping og handel har alltid spilt en viktig rolle i Gøteborgs økonomi, mye på grunn av beliggenhet. Byens havn er den største i Skandinavia, og det er daglige fergeforbindelser fra Gøteborg til/fra Frederikshavn i Danmark, og Kiel i Tyskland. De som ankommer Gøteborg er heldige med at havnen ligger sentralt til, og du kan gå inn til sentrum.