Kiel til Gøteborg Ferge

Kiel Gøteborg fergeruten knytter Tyskland med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 14 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Kiel Gøteborg fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Kiel - Gøteborg Fergeselskaper

  • Stena Line
    • 7 Ukentlige Avganger 14 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kiel Gøteborg priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kiel Gøteborg ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kiel Guide

Kiel er hovedstaden og den mest folkerike byen i den nordlige tyske staten Slesvig-Holsten, og ligger omkring 90 km nord for Hamburg. Byens havn er blitt en viktig havn for både kommersielle og private fartøyer på grunn av plasseringen sin på den sørvestlige kysten av Østersjøen, og sørøst for den jyske halvøya i Danmark. Kieler Woche, som byen er vert for hvert år, er kjent over hele verden og består av en rekke internasjonale kappseilaser.

Nikolaikirch (Nikolai-kirken) fra det 13. århundret, er den eldste bygningen i byen, og har en skulptur av Ernst Barlach for det. Byen som har en rekke parker og sjøer, er den største shopping reisemål i regionen. Holstenstrabe i byen er en av de lengste shoppinggatene i Tyskland.

Kiels travel havn har omkring 50 avganger om uken til reisemål i Danmark, Sverige og Litauen. Havnen har tre passasjerterminaler med gode fasiliteter.

Gøteborg Guide

Den svenske byen Göteborg ligger på Sveriges vestkyst, og har en vakker skjærgård som ligger kun 30 minutter unna med trikk ifra sentrum. Gøteborg huser en rekke festivaler og konserter i løpet av sommermånedene, blant annet Way Out West, Metaldown og Summerburst. For de som foretrekker mindre konsertlokaler har barene og nattklubbene alltid mange arrangementer til en hver tid. Øyene som danner Gøteborg har noen av de vakreste skjærgårdene i Europa, og består av ca. 10000 små holmer. Shipping og handel har alltid spilt en viktig rolle i Gøteborgs økonomi, mye på grunn av beliggenhet. Byens havn er den største i Skandinavia, og det er daglige fergeforbindelser fra Gøteborg til/fra Frederikshavn i Danmark, og Kiel i Tyskland. De som ankommer Gøteborg er heldige med at havnen ligger sentralt til, og du kan gå inn til sentrum.