Kiel
Gøteborg
Ferger til Sverige
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Kiel til Gøteborg Ferge

Kiel Gøteborg fergeruten knytter Tyskland med Sverige. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 14 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Kiel Gøteborg fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Kiel til Gøteborg Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Tyskland til Sverige
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Kiel til Gøteborg?

Fergetiden fra Kiel til Gøteborg er omtrent 14h 30m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Kiel og Gøteborg?

Det er 1 fergeoperatører for Kiel til Gøteborg, og dette er
 • Stena Line

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Kiel til Gøteborg?

Bestill ferger fra Kiel til Gøteborg gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Kiel til Gøteborg?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Kiel til Gøteborg med
 • Stena Line

Kan du ta med bilen din på fergen fra Kiel til Gøteborg?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Kiel til Gøteborg med
 • Stena Line

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Kiel til Gøteborg?

Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
 • Stena Line

Hva er avstanden fra Kiel til Gøteborg?

Avstanden mellom Kiel til Gøteborg er omtrent 226 nautiske mil.

Kiel Gøteborg Ferge anmeldelser

 • "mc tur"

  ok tur, unngå cabins helt nede

  'Stena Spirit' travelled on Stena Spirit

  Les mer Les mindre
 • "Nydelig måte å reise på og våkne på😊"

  Vi tok ferga fra Karlskrona til Gdynia og er veldig fornøyd med servicen ombord. Maten var god, vi spiste middag om kvelden og frokost! Spesielt likte vi å bli vekket med sangen « we are saiming» helt herlig å våkne til!

  'Stena Spirit' travelled on Stena Spirit

  Les mer Les mindre
 • "Opplevelse med Stenaline."

  Den positive reiseopplevelse begynner ved bestilling av fergebillett via Direct-Ferries. Det foregår raskt og enkelt over nett. Check-inn ved havnen er enkelt og effektiv, og vennlig betjening hjelper til. Videre er det greit å finne frem i Skipet. Mat og drikke er utmerket, betjeningen vennlig og service-innstilte. En reise med Stenaline kan bare anbefales på det varmeste.

  'Stena Germanica' travelled on Stena Germanica

  Les mer Les mindre
 • "Hyggelig transport til kontinentet"

  Skal en ta med seg bilen til Tyskland er det kun en måte å gjøre dette på. Ta Stena Line fra Gøteborg til Kiel. Enkel om bord kjøring, enda enklere innsjekking. En blir møtt av hyggelige ansatte og Crew ved samtlige servicestedene. Fasilitetene om bord er upåklagelige. Punktlige avganger, gode priser, og god service gjør Stena Line til en vinner.

  'Stena Germanica' travelled on Stena Germanica

  Les mer Les mindre

Kiel Guide

Kiel er hovedstaden og den mest folkerike byen i den nordlige tyske staten Slesvig-Holsten, og ligger omkring 90 km nord for Hamburg. Byens havn er blitt en viktig havn for både kommersielle og private fartøyer på grunn av plasseringen sin på den sørvestlige kysten av Østersjøen, og sørøst for den jyske halvøya i Danmark. Kieler Woche, som byen er vert for hvert år, er kjent over hele verden og består av en rekke internasjonale kappseilaser.

Nikolaikirch (Nikolai-kirken) fra det 13. århundret, er den eldste bygningen i byen, og har en skulptur av Ernst Barlach for det. Byen som har en rekke parker og sjøer, er den største shopping reisemål i regionen. Holstenstrabe i byen er en av de lengste shoppinggatene i Tyskland.

Kiels travel havn har omkring 50 avganger om uken til reisemål i Danmark, Sverige og Litauen. Havnen har tre passasjerterminaler med gode fasiliteter.


Gøteborg Guide

Den svenske byen Göteborg ligger på Sveriges vestkyst, og har en vakker skjærgård som ligger kun 30 minutter unna med trikk ifra sentrum. Gøteborg huser en rekke festivaler og konserter i løpet av sommermånedene, blant annet Way Out West, Metaldown og Summerburst. For de som foretrekker mindre konsertlokaler har barene og nattklubbene alltid mange arrangementer til en hver tid. Øyene som danner Gøteborg har noen av de vakreste skjærgårdene i Europa, og består av ca. 10000 små holmer. Shipping og handel har alltid spilt en viktig rolle i Gøteborgs økonomi, mye på grunn av beliggenhet. Byens havn er den største i Skandinavia, og det er daglige fergeforbindelser fra Gøteborg til/fra Frederikshavn i Danmark, og Kiel i Tyskland. De som ankommer Gøteborg er heldige med at havnen ligger sentralt til, og du kan gå inn til sentrum.


Kiel til Gøteborg Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 27/05/2024 og 02.06.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Stena Line 17:45 09:15 15 timer 30 minutter Man, Sol
Stena Line 18:45 09:15 14 timer 30 minutter Tirsdag, onsdag, Torsdag, Fri, Lør

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.