Frederikshavn
Oslo
Ferger til Norge
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Frederikshavn til Oslo Ferge

Frederikshavn Oslo fergeruten knytter Danmark med Norge. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, DFDS Seaways. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 10 timer 5 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Frederikshavn Oslo fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Danmark til Norge
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Frederikshavn til Oslo?

Fergetiden fra Frederikshavn til Oslo er omtrent 10h 05m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Frederikshavn og Oslo?

Det er 1 fergeoperatører for Frederikshavn til Oslo, og dette er
  • DFDS Seaways

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Frederikshavn til Oslo?

Bestill ferger fra Frederikshavn til Oslo gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Frederikshavn til Oslo?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Frederikshavn til Oslo med
  • DFDS Seaways

Kan du ta med bilen din på fergen fra Frederikshavn til Oslo?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Frederikshavn til Oslo med
  • DFDS Seaways

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Frederikshavn til Oslo?

Nei, kjæledyr er ikke tillatt om bord på fergene.

Hva er avstanden fra Frederikshavn til Oslo?

Avstanden mellom Frederikshavn til Oslo er omtrent 146 nautiske mil.

Frederikshavn Guide

Den danske havnebyen Frederikshavn ligger nordøst på kysten av den jyllanske halvøya, helt nord i landet. Navnet Frederikshavn betyr rett og slett ‘Frederiks havn’ Byen er et viktig transportpunkt i området og har regelmessige fergeavganger til Sverige og Norge.

Er du turist i byen kan du oppleve den populære attraksjonen palmestranden som har 100 palmer som har blitt plantet, og du kan også se Bangsbo Museum, Frederikshavn Kunstmuseum og Tordenskioldsdage ( tordenskjoldsdagene). Det siste er en festival som markerer byens maritime historie.

Turen mellom Norge og Frederikshavn tar som oftest 9-12 timer og mellom Sverige ca. 2- 3 timer og 15 min. Det er også ferger til Læsø som er en øy midt på Kattegat ( ligger 90 min unna) og Hirsholmene som er en liten øygruppe i Kattegat 7 km nordøst for Frederikshavn.


Oslo Guide

Byen Oslo er hovedstaden i Norge, og er litt forskjellig fra mange andre europeiske byer. Selv om det finnes en rekke imponerende bygninger i byens historiske bydeler St. Hanshaugen og Frogner, har ikke Oslo de arkitektjuvelene som andre byer har. Oslo er imidlertid et populært sted å besøke, spesielt blant de som elsker livet utendørs. I sommerperioden kan de som besøker ta seg en tur til Bygdøy-halvøya, her er det mange strender, ellers så er det fantastisk å spasere gjennom Vigelandsparken og se de mange menneskeskulpturene som Gustav Vigeland har laget. Det beste stedet å være på sommeren er Aker Brygge. Her kan du gå langs promenaden, kjøpe deg is og nyte den fine utsikten utover vannet med Akershus festning på en side, og havgapet på den andre siden. Om vinteren kan de som besøker spenne på seg skia og ta seg en tur i Nordmarka, er du heldig er du her på ei helg som det er skirenn i Holmenkollen, da får du oppleve norsk kultur på sitt beste. Er du også interessert å vite mer om Nobels Fredspris kan du ta deg en tur til Nobel Peace Centre rett ved siden av Aker Brygge.


Frederikshavn til Oslo Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 17/06/2024 og 23.06.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
DFDS Seaways 23:55 10:00 10 timer 5 minutter Hver dag

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.