Book en Oslo ferge

Oslo fergehavn i Norge er tjent av en rekke fergeruter med overfarter til Frederikshavn, København & Kiel. Det er et valg av 24 Ukentlige Avganger og havnen i Oslo knytter Norge med Danmark & Tyskland.

Seiltiden varierer fra 11 timer 45 minutter på Frederikshavn servicen til 20 timer på Kiel servicen.

Selv om det er en kort beskrivelse på denne siden, kan informasjon variere basert på årstiden, slik at vi vil råde deg til å se seiltider og priser på vår Oslo billett-søk.

Oslo havn kart

Trykk her for kart

Oslo Ferge Alternativer

Oslo Ferge servicer

 • Stena Line
  • 7 Ukentlige Avganger 11 t 45 min
  • Få pris
 • DFDS Seaways
  • 7 Ukentlige Avganger 17 t 15 min
  • Få pris
 • Color Line
  • 10 Ukentlige Avganger 20 t
  • Få pris

Oslo Guide

Oslo ligger på sørøstkysten av Norge, og hvert år reiser nesten 7 millioner mennesker gjennom havnen her. Havnen ligger i en fantastisk fjord og forbinder den norske hovedstaden til både Danmark og Tyskland.

Hva er det å gjøre i Oslo?

Etter å ha besøkt Oslo ser du lett hvorfor mange flytter hit. Fantastisk arkitektur, et travelt havneområde og en rekke spennende museer gjør Norges hovedstad til en av verdens raskeste voksende byer. Kulturen og fasilitetene er det som forventes av en hovedstad, men naturen som omkranser Oslo er det som skiller den fra andre byer. I byen er det mange grønne parker som er ideelle for en spasertur i ettermiddagssolen.

Vigelandsparken med Gustav Vigelands skulpturer er et must, her kan du gå rundt blant de grønne omgivelsene og se på de fantastiske menneskeskulpturene. Parken tiltrekker seg tusenvis av besøkende per dag. I tillegg til alt det estetiske, og alt det spennende du kan gjøre her er det noe annet som også trekker folk til byen, den kan lett ses på en til to dager til fots.

Noe som er det beste alternativet tanke på den rene luften og den imponerende infrastrukturen. Det tilbys en rekke guidede gåturer og sykkelturer som viser de mest populære attraksjonene; slik som Den Norske Opera og ballet. Om du ikke er interessert i det har Østbanehallen smaksturer der du kan teste en rekke av restaurantene deres. Hver måned legger de ut nye og interessante smaksturer.

Hvordan kommer besøkende seg rundt i Oslo?

I Oslo er det et omfattende kollektivtransportsystem som består av busser, trikker, tog og t-banen. På den måten er det veldig lett å navigere rundti byen. De to hovedstasjonene for offentlig transport er Oslo S(sentralstasjon) og Nasjonalteateret, sistnevnte er den primære undergrunnsforbindelsen.

Slik kommer du til Oslo havn

 • Med bil

  For DFDS Seaways og Stena Line: fra E6/E18 fra Mosseveien eller kjøring fra nord: følg E6 mot ’Oslo / Oslo Sentrum’ til du et veiskilt med en ferge symbol og navnene ’København’ og ’Frederikshavn’. Fortsett i denne retning til du kommer til en stor rundkjøring over E6. Bli til venstre ved rundkjøringen og følg skiltene mot fergene.
  For Color Line: hvis du kommer sør fra på E18, følg denne veien forbi Sjølyst og den lille bådhavn på din høyre side. Følg skiltene til ’Hjortneskaien, Kiel / Hirtshals’. Hvis du kommer fra nord på E6 følg denne veien gjennom sentrum til Festningstunell, og derfra følg skiltene til Drammen på E18. Når du kommer til Oslotuennell, følg skiltene til ’Hjortnes / Ferry’ til havnen.

 • Med tog

  Oslo Sentral er hovedstasjonen i Oslo. Herfra går det forbindelser til Trondheim, Bergen, Stavnger, Stockholm (Sverige), Gøteborg (Sverige) og København (Danmark), samt lokale og regionale destinasjoner i sør Norge og Sverige. Du kan gå fra havnen til togstasjonen på ca. 15-20 minutter.

 • Med buss

  Buss linje 60 tar deg fra havnen til Sentral Stasjon / Oslo S. Bussen kjører ca. hvert 20 minutt og turen tar ca. 5 minutter.

 • Adresse

  DFDS Seaways and Stena Line Vippetangen, Utstiker 2, 0106 Oslo
  Color Line Color Line Terminal, Hjortnes, 0250 Oslo

 • Oslo Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Oslo før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Oslo Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.