Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Oslo havn

 • Med bil

  For DFDS Seaways og Stena Line: fra E6/E18 fra Mosseveien eller kjøring fra nord: følg E6 mot ’Oslo / Oslo Sentrum’ til du et veiskilt med en ferge symbol og navnene ’København’ og ’Frederikshavn’. Fortsett i denne retning til du kommer til en stor rundkjøring over E6. Bli til venstre ved rundkjøringen og følg skiltene mot fergene. For Color Line: hvis du kommer sør fra på E18, følg denne veien forbi Sjølyst og den lille bådhavn på din høyre side. Følg skiltene til ’Hjortneskaien, Kiel / Hirtshals’. Hvis du kommer fra nord på E6 følg denne veien gjennom sentrum til Festningstunell, og derfra følg skiltene til Drammen på E18. Når du kommer til Oslotuennell, følg skiltene til ’Hjortnes / Ferry’ til havnen.

 • Med tog

  Oslo Sentral er hovedstasjonen i Oslo. Herfra går det forbindelser til Trondheim, Bergen, Stavnger, Stockholm (Sverige), Gøteborg (Sverige) og København (Danmark), samt lokale og regionale destinasjoner i sør Norge og Sverige. Du kan gå fra havnen til togstasjonen på ca. 15-20 minutter.

 • Med buss

  Buss linje 60 tar deg fra havnen til Sentral Stasjon / Oslo S. Bussen kjører ca. hvert 20 minutt og turen tar ca. 5 minutter.

 • Adresse

  DFDS Seaways and Stena Line Vippetangen, Utstiker 2, 0106 Oslo Color Line Color Line Terminal, Hjortnes, 0250 Oslo

 • Oslo Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Oslo før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Oslo Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Oslo Ferge servicer

Oslo Guide

Hva er det å gjøre i Oslo?

Etter å ha besøkt Oslo ser du lett hvorfor mange flytter hit. Fantastisk arkitektur, et travelt havneområde og en rekke spennende museer gjør Norges hovedstad til en av verdens raskeste voksende byer. Kulturen og fasilitetene er det som forventes av en hovedstad, men naturen som omkranser Oslo er det som skiller den fra andre byer. I byen er det mange grønne parker som er ideelle for en spasertur i ettermiddagssolen. Vigelandsparken med Gustav Vigelands skulpturer er et must, her kan du gå rundt blant de grønne omgivelsene og se på de fantastiske menneskeskulpturene. Parken tiltrekker seg tusenvis av besøkende per dag. I tillegg til alt det estetiske, og alt det spennende du kan gjøre her er det noe annet som også trekker folk til byen, den kan lett ses på en til to dager til fots. Noe som er det beste alternativet tanke på den rene luften og den imponerende infrastrukturen. Det tilbys en rekke guidede gåturer og sykkelturer som viser de mest populære attraksjonene; slik som Den Norske Opera og ballet. Om du ikke er interessert i det har Østbanehallen smaksturer der du kan teste en rekke av restaurantene deres. Hver måned legger de ut nye og interessante smaksturer.

Hvordan kommer besøkende seg rundt i Oslo?

I Oslo er det et omfattende kollektivtransportsystem som består av busser, trikker, tog og t-banen. På den måten er det veldig lett å navigere rundti byen. De to hovedstasjonene for offentlig transport er Oslo S(sentralstasjon) og Nasjonalteateret, sistnevnte er den primære undergrunnsforbindelsen.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.