Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2407 ruter og 612 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Norge

Norge er beliggende i Skandinavia, nord av Danmark og vest av Sverige. Landets landskap er generelt forrevent og fjellrikt. Landets kystlinje, på mer enn 20,000 km, avbrytes av bratte fjorder samt et virvar av øyer og holmer.

Norge er kjent for sin midnattssol, som kan ses da landet delvis ligger nord av polarkredsen. Her går solen ikke ned ved midtsommer og om vinteren er de mange daler i lange perioder helt uten lys. Norge er et must for naturelskere. Her kan man ta en frisk spasertur i det tette barskoger, hvor lyd, duft og lys gir en fantastisk fornemmelse. Her vil man møte natur, betagende fjorder og den norske skjærgården.

I Norge vil man også kunne se detr rike dyre- og planteliv på tett lag, og man vil ikke kunne unngå å bli betatt over den storslåtte utsikten fra høydene over de frodige, grønne daler med snodd elver og de klare glimtende fjordene nederst.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Color Line
  • Få pris
 • Fjord Line
  • Få pris
 • DFDS Seaways
  • Få pris
 • Rødne Fjord Cruise
  • Få pris

Norge anmeldelser

 • "TIDER - God informasjon"

  Var en behagelig reise mellom Hirtshals - Langesund, fine arealer om bord der jeg var, kafe, taxefree, toalett.

  Les mer Les mindre
 • "Et godt alternativ"

  Gjenom en annonse, ble jeg oppmerksom på at det nå er mulig å bli med ferjen Hirtshals - Stavanger -Bergen fra Risavika (Sola)". jeg hadde planer om en Bergenstur medio mai og tenkte "Hvorfor ikke" ? En rolig maimorgen med flott vær, kjørte jeg om ord i BERGENSFJORD. Det ble en minnerik reise. fikk god plass i salong med usikt forover, og kunne følge med på ferden gjennom Karmsundet, over Sletta og innaskjærs innfor Stord og den fine innseilinga til Bergen. Dette alter at et kan absolutt anbefales til mer kjøring og to ferjer . mitt råd. prøv turen med ferje fra Stavanger

  Les mer Les mindre
 • "Anmeldelse av tur Hirtshals-Langesund"

  Kunne vært bedre skiltet ved brygga i Hirtshals. Ellers var båten bra og det samme var maten. Utvalget i taxfree var ikke av de største, men det var jo heller ikke plassen man hadde til rådighet. Det stod ingen fra personalet ved innsjekkingsdisken til cateringen for frokost. Måtte gå inn og få tak i en som var ledig. Savnet skilting for exit noen plasser i båten. Folk, oss inkludert måtte spørre vaskepersonale om veien. Men alt i alt, en helt grei tur og opplevelse av båten som helhet.

  Les mer Les mindre
 • "Fergetur!"

  Fin båt,bra frokost, men båten bærer preg av for lite betjening både på kai og ombord. På dametoalettet var det ikke såpe i noen av dispenserne. Litt bedre sittebekvemligheter på dekk ville vært fint.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Norge