Stavanger til Bergen Ferge

Stavanger Bergen fergeruten knytter Norge med Norge. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Fjord Line. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Stavanger Bergen fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Stavanger - Bergen Fergeselskaper

  • Fjord Line
    • 14 Ukentlige Avganger 5 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Stavanger Bergen priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Stavanger Bergen ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Stavanger Guide

Den norske byen Stavanger ligger på Stavanger halvøy, i den sørvestlige delen av landet. Byens sentrum, som går helt tilbake til det 12. århundret, består hovedsakelig av bygninger fra det 18. og 19. århundret, som er beskyttet av deres historiske betydning. Byens katedral går også tilbake til det 12. århundret og er en populær turistattraksjon. Byen som har klart å bevare en atmosfære av en liten by, har en rekke museer som inneholder elementer som er av både lokal og nasjonal betydning. Missjonmuseet, som ble etablert i 1864, er byens eldste museum og inneholder omkring 5000 utstillingsgjenstander. Byen er også populær for besøkende som bruker den som en base for å besøke de norske fjordene.

Stavanger havn er plassert utenfor byen, og leverer fergetjenester til Hirtshals i Danmark.

Bergen Guide

Byen og havnen Bergen ligger på Norges vestkyst, på Bergenhalvøya, og kalles noen ganger byen av de syv fjellene. Som inngangen til fjordene, er Bergen en internasjonal by som er full av sjarme og historie, som bare venter på å bli utforsket. De norske fjordene er nok en av verdens mest spektakulære naturlige turistattraksjoner og er blitt erklært et Unesco verdensarv område.

Det er en rekke kulturelle institusjoner i byen, som er populære blant turister. Byen er også vert for en rekke festivaler hvert år, som inkluderer Bergen Internationale Festival og Bergen Internationale Film Festival.

Bergens havn er den største i Norge, og herfra er det fergeforbindelser til Danmark, Haugesund, Stavanger, Sognefjord og Nordfjord.