Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Bergen havn

 • Med bil

  Den raskeste ruten mellom Bergen og Oslo med bil er ruten ’RV7: Oslo, Gol og Eidfjord til Bergen’. Alternativt kan du ta E16 og kjører gennem Lærdalstunnel – verdens lengste tunnel. Fra Oslo, kjøre til Hønefoss, så Leira, Fagerness, Lærdalsøyri, Aurland, gjennom Lærdalstunnel til Gudvangen, og så til Bergen. Når du kommer til Bergen, følg skilt til havnen.

 • Med tog

  Det er tog til Oslo og nærliggende byer.

 • Med buss

  Fra Bergen buss stasjon, ta buss nr. 24, 26, 80 eller 90 og stå av ved stop Bontelabo.

 • Adresse

  Skoltegrunnskaien, 5003 Bergen

 • Bergen Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Bergen før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Bergen Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Bergen Ferge servicer

Bergen Guide

Bergen Guide

Bergen er hovedstaden i den norske vestland og regnes som en av de vakreste byene. Bergens geografiske beliggenhet er nesten pakket inn i den vakre omliggende fjellene og ligger ut til skærgården, som betyr at byens hovedattraksjon er den omkringliggende naturen. Bergens innbyggere nyter besøkende til sine vakre og mangfoldige byen. De er stolte over tradisjonene for sjøfart, handel og kultur. Byen kryper opp over fjellene, ser utover havet og tar en i armene. Her kan man vandre gjennom levende historie i en moderne by og her er veien til landets villeste og vakreste fjorder kort. De gamle gatene er levende kulturhistorie; museer og gallerier gjør både kunsten og det forgjengere levende.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.