Rødne Fjord Cruise
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Rødne Fjord Cruise

Rødne Fjord Cruise er et av de største fergeselskapene i Norge, og tilbyr ruter fra Bergen på vestkysten til Rosendal på den sørlige bredden av Hardangerfjorden.

Selskapet ble etablert i 1956, noe som gjør det til en av de eldste virksomhetene i regionen. Rødne Fjord Cruise er siden vokset enormt, og tilbyr nå den raskeste fergerute mellom Bergen og Hardanger, med daglige avganger året rundt.

Hardanger Express ferge tar en på en 2 timers sightseeing tur gjennom de vakre fjordene og sjøer i det vestlige Norge. Utflukten tar en mellom Bergen og Rosendal, som er en by som er kjent for sitt Baroniet Manor House fra det 17. århundret, som er lokalt kjent som det minste ’slottet’ i Skandinavia.

Rødne Fjord Cruise har også overfarter til Flesland, en liten kommune i Bergen, som ligger sør for byen.

Bruk directferries.no for å finne Rødne Fjord Cruise sine rutetider, priser og hvordan bestille Rødne Fjord Cruise fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Rødne Fjord Cruise med alternative fergeselskaper.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.