Book en Rosendal ferge

Rosendal fergehavn i Norge er tjent av en rekke fergeruter med overfarter til Bergen & Flesland. Det er et valg av 28 Ukentlige Avganger og havnen i Rosendal knytter Norge med .

Seiltiden varierer fra 1 time 20 minutter på Flesland servicen til 1 time 45 minutter på Bergen servicen.

Selv om det er en kort beskrivelse på denne siden, kan informasjon variere basert på årstiden, slik at vi vil råde deg til å se seiltider og priser på vår Rosendal billett-søk.

Rosendal havn kart

Trykk her for kart

Rosendal Ferge servicer

  • Rødne Fjord Cruise
    • 14 Ukentlige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris
  • Rødne Fjord Cruise
    • 14 Ukentlige Avganger 1 time 20 min
    • Få pris

Rosendal Guide

Rosendal er et tettsted på Vestlandet i Hordaland fylke. Fra fergehavnen er det kun lokale fergeruter til Flesland og Bergen. Turene tar ca. 1 time og 25 minutter og 1 time og 55 minutter.
Rosendal er et relativt rolig tettsted med koselige kafeer og ivrige turgåere som beveger seg oppover fjellsida. Rosendal er for de som trenger et lite pust i bakken, vekk fra alt strev og mas.

De som besøker, kommer for å oppleve de store turstiene som dominerer landskapet, med de bratte fjellsidene og klippene i Folgefonna nasjonalpark. Her får du oppleve den fantastiske utsikten over Norges østkyst. Er du heldig på vinteren kan du også kanskje se nordlyset på en klar vinternatt. Om du ikke har lyst til å ta deg en tur på fjellet kan du besøke det som var Norges eneste baroni. Baroniet Rosendal ble opprettet i 1678 av kong Christian V av Danmark-Norge. ‘Slottet’ drives i dag som et levende museum der du kan få omvisning, overnatte og det er alltid en rekke kulturelle arrangement som finner sted her. Om du liker blomster er hagen rundt museet vakker med mange forskjellige farger. Andre ting som burde ses er Kvinnherad kirke og et galleri.

Hvordan kommer du rundt Rosendal?

De som besøker tar som oftest beina fatt på grunn av de nydelige omgivelsene. Om du ønsker å gjøre noe spenstig, kan du kjøre rundt i hest og kjerre på sommeren.