Bergen til Flesland Ferge

Bergen Flesland fergeruten knytter Norge med Norge. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Rødne Fjord Cruise. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 25 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Bergen Flesland fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Bergen - Flesland Fergeselskaper

  • Rødne Fjord Cruise
    • 4 Ukentlige Avganger 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Bergen Flesland priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Bergen Guide

Bergen ligger på den norske vestkyst, på halvøya Bergenhalvøyen, og omtales ofte som byen av syv fjellene. Byen, som primært ligger på bredden av Byfjorden, er et internasjonalt anerkjent senter for shipping, olje og videregående utdannelser.

De norske fjordene, som omgir byen, er blitt erklært et Unesco verdensarv område, og er en av verdens mest spektakulære naturlige turistattraksjoner.

Bergen er Norges travleste og største havn. Det er regelmessige fergeforbindelser til og fra Hirtshals i Danmark. Det er også fergeforbindelser til Haugesund, Stavanger, Sognefjord og Nordfjord.