Rosendal til Bergen Ferge

Rosendal Bergen fergeruten knytter Norge med Norge. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Rødne Fjord Cruise. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Rosendal Bergen fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rosendal - Bergen Fergeselskaper

  • Rødne Fjord Cruise
    • 14 Ukentlige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rosendal Bergen priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Bergen Guide

Bergen ligger på vestkysten av Norge og ligger mellom de sju fjella. Byen er kjent for Fløibanen som er en kabelbane som tar deg med opp fjellet Fløyen og for ‘Bryggen’ i Bergen som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Det er en rekke kulturelle institusjoner i byen slik som ‘Den Nationale Scene’, som er en av de 3 nasjonale teaterscenene i Norge og Grieg Hallen. Hvert år arrangeres ‘The Bergen International Festival’ og Bergens internasjonale Filmfestival.
Bergen er Norges største og travleste havn. Det er fergeforbindelser til Hirtshals, men også hurtigbåter til Haugesund og Stavanger og nordover i Sognefjorden og Nordfjord. Bergen er også det sørlige stoppet for Hurtigruten, som har daglige avgangen til Kirkenes.