Norled

Norled eies av Det Stavangerske Dampskibsselskab og er et av Norges største ferge og hurtigbåtrederier. Selskapet har fergeforbindelser som strekker seg fra Oslofjorden til Troms, og knytter store deler av Norge sammen. Selskapet har nylig investert i helt nye ferger, som er konstruert med teknologi som gjør at de er miljøvennlige. Av den grunn har Norled blitt et av de mest miljøvennlige fergerederiene i Europa, og har en flåte på 80 ferger.Selskapet startet i 2007, da under navnet Tide Sjø og har over 1000 ansatte med hovedkontor i Stavanger og kontor i Bergen og Oslo. Som fokus har Norled at det skal gi en god reiseopplevelse gjennom innovative løsninger, og dette skal gjenspeiles gjennom stolte ansatte.

Når du reiser med Nordled får du se noen av Norges fineste naturskatter. Alt ifra fjordene til fossene som har blitt til gjennom årene, og de små bygdene og landskapene som du forbinder Norge med.

Med directferries.no kan du finne Norled seilplaner, billettpriser og booke Norled fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Norled med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle Norled ruter