Bergen til Vardetangen Ferge

Bergen Vardetangen fergeruten knytter Norge med Norge. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Norled. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time.

Seiltiden og hyppigheten for Bergen Vardetangen fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Bergen - Vardetangen Fergeselskaper

  • Norled
    • 14 Ukentlige Avganger 1 time
    • Få pris

Gjennomsnittlige Bergen Vardetangen priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Bergen Vardetangen ruten er for en bil og 1 passasjer.

Bergen Guide

Bergen ligger på vestkysten av Norge og ligger mellom de sju fjella. Byen er kjent for Fløibanen som er en kabelbane som tar deg med opp fjellet Fløyen og for ‘Bryggen’ i Bergen som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Bergen er Norges største og travleste havn. Det er fergeforbindelser til Hirtshals i Danmark, men også hurtigbåter til Haugesund og Stavanger og nordover i Sognefjorden og Nordfjord. Bergen er også det sørlige stoppet for Hurtigruten, som har daglige avganger til Kirkenes.