Fjord Line
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Fjord Line

Fjord Line er et norsk fergeselskap, som leverer fergetjenester mellom Vestlandet, Sørlandet til Danmark og fra Østlandet til Sverige.

Fjord Line startet i 1993 med ferger mellom Norge og Danmark, og overtok en forbindelse mellom Norge og Storbritannia i slutten av 90-tallet fra Color Line. Etter en vanskelig periode og skifte i eierskap, måtte de dessverre legge ned ruten mellom Storbritannia og Norge. De var ikke før en fusjon med Master Ferries i 2007 at de havnet på rett kurs til suksess igjen.

Nå med moderne skip som har god kapasitet for både turist- og kommersielle kjøretøy, er det mulig for Fjord Line å tilby regelmessige daglige avganger på tvers av mange ruter og destinasjoner. I 2013 og 2014 ble ble de to første miljøvennlige cruisefergene MS Stavangerfjord og MS Bergensford introdusert. De første og største ferger i verden til å bruke LNG-motorer med enkeltdrevet drivstoff. Fergene drives av flytende naturgass, noe som resulterer i en reduksjon av 23% i klimagassutslipp og 100% reduksjon i svovelutslipp

Se Fjord Line sine rutetider, priser og bestill Fjord Line sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Fjord Line med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Fjord Line kundeanmeldelser

 • "Enkelt å reise fra Vestlande til Sverge"

  Så grei måte korte ned og slappe av på reise mellom Vestlandet og Sverge

  Les mer Les mindre
 • "Hyggelig overfart"

  Reisen tilfredsstilte våre ønsker og forventninger basert på tidligere turer. Kan være litt vanskelig å finne sitteplasser hvis man er sent ute.

  Les mer Les mindre
 • "Fin fergeopplevelse"

  Min familie hadde en veldig fin fergeopplevelse fra Hirtshals til Stavanger. God og billig mat, fin lugar m/dusj, gode senger å sove i. Fergen hadde et par timer forsinket avgang fra Hirsthals, men forsinkelsen ble kjørt inn, og vi kom fram til Stavanger på planlagt tidspunkt for ankomst. Det er egentlig kun en sak å klage på ifbm. fergereisen. Jeg hadde på forhånd bestilt en liten endring i bookingen. Jeg hadde fått et tilbud på endringen og akseptert dette. Men endringen ble ikke utført av fergeselskapet, og nå har fergeselskapet også tatt seg betalt for endringen. Jeg har forsøkt å sende inn en klage på dette, men det viser seg at kundeservice ikke behandler henvendelser for fergereiser etter at de er gjennomført. Da blir saken lukket. Dette er etter min mening svært beklagelig. Er det mulig for dere i fergeselskapet som leser denne anmeldelsen min å hjelpe meg til å få den kundeservice jeg trenger i denne klagesaken?

  Les mer Les mindre
 • "Fra Danmark 20 juli 2022"

  Bra

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.