Fjord Line

Fjord Line er et norsk fergeselskap, som leverer fergetjenester mellom Vestlandet, Sørlandet til Danmark og fra Østlandet til Sverige.

Fjord Line startet i 1993 med ferger mellom Norge og Danmark, og overtok en forbindelse mellom Norge og Storbritannia i slutten av 90-tallet fra Color Line. Etter en vanskelig periode og skifte i eierskap, måtte de dessverre legge ned ruten mellom Storbritannia og Norge. De var ikke før en fusjon med Master Ferries i 2007 at de havnet på rett kurs til suksess igjen.

Nå med moderne skip som har god kapasitet for både turist- og kommersielle kjøretøy, er det mulig for Fjord Line å tilby regelmessige daglige avganger på tvers av mange ruter og destinasjoner. I 2013 og 2014 ble ble de to første miljøvennlige cruisefergene MS Stavangerfjord og MS Bergensford introdusert. De første og største ferger i verden til å bruke LNG-motorer med enkeltdrevet drivstoff. Fergene drives av flytende naturgass, noe som resulterer i en reduksjon av 23% i klimagassutslipp og 100% reduksjon i svovelutslipp

Se Fjord Line sine rutetider, priser og bestill Fjord Line sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Fjord Line med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Les mer Les mindre

Alle Fjord Line ruter

Fjord Line kundeanmeldelser

 • "TIDER - God informasjon"

  Var en behagelig reise mellom Hirtshals - Langesund, fine arealer om bord der jeg var, kafe, taxefree, toalett.

  'Tor Gunnar' reiste med Fjord Line

  Les mer Les mindre
 • "Et godt alternativ"

  Gjenom en annonse, ble jeg oppmerksom på at det nå er mulig å bli med ferjen Hirtshals - Stavanger -Bergen fra Risavika (Sola)". jeg hadde planer om en Bergenstur medio mai og tenkte "Hvorfor ikke" ? En rolig maimorgen med flott vær, kjørte jeg om ord i BERGENSFJORD. Det ble en minnerik reise. fikk god plass i salong med usikt forover, og kunne følge med på ferden gjennom Karmsundet, over Sletta og innaskjærs innfor Stord og den fine innseilinga til Bergen. Dette alter at et kan absolutt anbefales til mer kjøring og to ferjer . mitt råd. prøv turen med ferje fra Stavanger

  'Ove B. Snahre' reiste med Fjord Line

  Les mer Les mindre
 • "Anmeldelse av tur Hirtshals-Langesund"

  Kunne vært bedre skiltet ved brygga i Hirtshals. Ellers var båten bra og det samme var maten. Utvalget i taxfree var ikke av de største, men det var jo heller ikke plassen man hadde til rådighet. Det stod ingen fra personalet ved innsjekkingsdisken til cateringen for frokost. Måtte gå inn og få tak i en som var ledig. Savnet skilting for exit noen plasser i båten. Folk, oss inkludert måtte spørre vaskepersonale om veien. Men alt i alt, en helt grei tur og opplevelse av båten som helhet.

  'ØIstein' reiste med Fjord Line

  Les mer Les mindre
 • "Fergetur!"

  Fin båt,bra frokost, men båten bærer preg av for lite betjening både på kai og ombord. På dametoalettet var det ikke såpe i noen av dispenserne. Litt bedre sittebekvemligheter på dekk ville vært fint.

  'Elling Jan' reiste med Fjord Line

  Les mer Les mindre