Fjord Line

Fjord Line er et norsk fergeselskap, som leverer fergetjenester mellom Vestlandet, Sørlandet til Danmark og fra Østlandet til Sverige.

Fjord Line startet i 1993 med ferger mellom Norge og Danmark, og overtok en forbindelse mellom Norge og Storbritannia i slutten av 90-tallet fra Color Line. Etter en vanskelig periode og skifte i eierskap, måtte de dessverre legge ned ruten mellom Storbritannia og Norge. De var ikke før en fusjon med Master Ferries i 2007 at de havnet på rett kurs til suksess igjen.

Nå med moderne skip som har god kapasitet for både turist- og kommersielle kjøretøy, er det mulig for Fjord Line å tilby regelmessige daglige avganger på tvers av mange ruter og destinasjoner. I 2013 og 2014 ble ble de to første miljøvennlige cruisefergene MS Stavangerfjord og MS Bergensford introdusert. De første og største ferger i verden til å bruke LNG-motorer med enkeltdrevet drivstoff. Fergene drives av flytende naturgass, noe som resulterer i en reduksjon av 23% i klimagassutslipp og 100% reduksjon i svovelutslipp

Se Fjord Line sine rutetider, priser og bestill Fjord Line sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Fjord Line med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Les mer Les mindre

Alle Fjord Line ruter

Fjord Line kundeanmeldelser

 • "Punktlig og effektiv."

  Raskt, på tid og effektivt. Noe bråkete i restauranten på grunn av mange barnefamilier på lite område og lav takhøyde. Buffeen i restauranten kunne hatt mer smakfull mat.

  'Anonym' reiste med Fjord Line

  Les mer Les mindre
 • "Veldig bra"

  Hei, vil bare skryte av personalet på tilbaketuren, Hirtshals -Kristiansand, avgang 1700. Det ble litt rusjevær, men de sprang, plukket søppel, gikk rundt med spy poser. Og imponert over hvor effektivt det er med "stabling" av bilene. En flott båttur. Buffeten er ok. Og kanskje kjørt litt variasjon på barnefilmene om det var mulig. Men jeg er fornøyd med turen, og blir mitt første valg igjen.

  'May-brit' reiste med Fjord Line

  Les mer Les mindre
 • "TIDER - God informasjon"

  Var en behagelig reise mellom Hirtshals - Langesund, fine arealer om bord der jeg var, kafe, taxefree, toalett.

  'Tor Gunnar' reiste med Fjord Line

  Les mer Les mindre
 • "«Fortsettelse av Hurtigruten»"

  Flott tur i nydelig vær langs vår flotte kyst. Hyggelig at skipet gikk nær land og spesielt når vi passerte Haugesund. Jeg noterer ned alle distanser jeg reiser - reiser verden rundt 7-8 mbdr pr år, hovedsakligmed cruiseskip. Vennligst send meg antall NAUTICAL MILES fra Bergen til Risavika.

  'Jan-arild' reiste med Fjord Line

  Les mer Les mindre