Fjord Line

Fjord Line er et norsk fergeselskap, som leverer fergetjenester mellom Vestlandet, Sørlandet til Danmark og fra Østlandet til Sverige.

Fjord Line startet i 1993 med ferger mellom Norge og Danmark, og overtok en forbindelse mellom Norge og Storbritannia i slutten av 90-tallet fra Color Line. Etter en vanskelig periode og skifte i eierskap, måtte de dessverre legge ned ruten mellom Storbritannia og Norge. De var ikke før en fusjon med Master Ferries i 2007 at de havnet på rett kurs til suksess igjen.

Nå med moderne skip som har god kapasitet for både turist- og kommersielle kjøretøy, er det mulig for Fjord Line å tilby regelmessige daglige avganger på tvers av mange ruter og destinasjoner. I 2013 og 2014 ble ble de to første miljøvennlige cruisefergene MS Stavangerfjord og MS Bergensford introdusert. De første og største ferger i verden til å bruke LNG-motorer med enkeltdrevet drivstoff. Fergene drives av flytende naturgass, noe som resulterer i en reduksjon av 23% i klimagassutslipp og 100% reduksjon i svovelutslipp

Se Fjord Line sine rutetider, priser og bestill Fjord Line sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Fjord Line med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Les mer Les mindre

Alle Fjord Line ruter

Fjord Line kundeanmeldelser

 • "Fra Danmark 20 juli 2022"

  Bra

  'Jan' reiste med Fjord Line

  Les mer Les mindre
 • "Fin tur"

  Alt ok, topp

  'Gustav A' reiste med Fjord Line

  Les mer Les mindre
 • "Kristiansand-Hirtshals"

  Behagelig og rask reise

  'Elisabeth' reiste med Fjord Line

  Les mer Les mindre
 • "Fra Strømstad til Sandefjord"

  Punktlig , bra båt og renslig

  'Jan' reiste med Fjord Line

  Les mer Les mindre