København til Oslo Ferge

København Oslo fergeruten knytter Danmark med Norge. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, DFDS Seaways. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 17 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for København Oslo fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Danmark til Norge side.

København - Oslo Fergeselskaper

 • DFDS Seaways
  • 7 Ukentlige Avganger 17 t 15 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige København Oslo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på København Oslo ruten er for en bil og 1 passasjer.

København Oslo Ferge anmeldelser

 • "København - Oslo 1. november 2015"

  Fantastisk service.

  'Pankaj' reiste på København Oslo ruten med DFDS Seaways

  Les mer Les mindre
 • "Ferie"

  En svært hyggelig opplevelse å reise med dette skipet. Hyggelig personale, rent, flotte restauranter med nydelig mat. En positiv opplevelse som frister til gjentakelse.

  'Tom' reiste på København Oslo ruten med DFDS Seaways på Crown Seaways

  Les mer Les mindre
 • "Luksusreise"

  Meget behagelig reise, svært god mat, spesielt frokosten var det høy kvalitet på. Ren fin suite. Helt topp.

  'Inge' reiste på København Oslo ruten med DFDS Seaways på Crown Seaways

  Les mer Les mindre
 • "Tur til og fra Oslo med Crown Seaways"

  På mange måte en god tur, med fin service (commodore klasse) til Oslo, men turen tilbake, bortsett fra flott vær, var ikke en god opplevelse. Elendige forhold i Oslo-terminalen, med dårlige benker til å sitte på, dårlig og manglende informasjon, massevis av reisende skulle stå i timevis for endelig å komme om bord lenge etter innsjekking tidspunktet. Billettene våre var booket og betalt med frokost, men så ble man oppholdt ved inngangen til kafeteriaen, fordi betjeningen ikke kunne se av billettene våre faktisk inkludert frokost. Lugaren skulle være med to enkeltsenger, men den vi fikk hadde køyer over hverandre, også måtte jeg (74 år) kravle oppover en stige, det kan man simpelthen ikke byde eldre reisende! Alt i alt, deilig reise til Oslo, dårlig/elendig reise tilbake til København!

  'Dagfin Bjørset' reiste på København Oslo ruten med DFDS Seaways på Crown Seaways

  Les mer Les mindre

København Guide

København er Danmarks hovedstad og ligger på den østlige kysten av Sjælland, ca. 42 km nordvest for Malmø i Sverige og 164 km nordøst for Odense. Byen ble først grunnlagt i det 10. århundret, som en viking fiskevær og ble landets hovedstad i det 15. århundret. København er også det kulturelle senteret av Danmark og har mange museer, gallerier og spillesteder. Nationalmuseet er Danmarks største museum for arkeologi og kulturhistorie, og omfatter historie om Danmark og andre kulturer. Statens Museum for kunst er det nasjonale kunstmuseet med samlinger fra det 12. århundret frem til i dag.

København havn er hovedporten for Øresundsregionen. Ferger knytter Sverige, Norge og Polen med København med atskillige avganger om uken.

Oslo Guide

Oslo er Norges hovedstad og er en smule annerledes enn mange andre europeiske byer. Selv om det er en rekke imponerende bygninger i dens historiske kvarter i St. Hanshaugen og Frogner, har Oslo ikke de arkitektoniske perlene, som andre byer har. Men Oslo er et populært turistmål, særlig blant dem som elsker det utendørs, da byen ligger ved siden av Skagerrak-smuget og direkte sør for det grønne belte område. Besøkender bør få det meste ut av den norske sommeren ved å besøke en av byens mange strender på halvøya Bygdoy, eller ta en tur rundt Vigeland Skulptur Park. Hvis man besøker om vinteren, kan man prøve å stå på ski omkring Nordmarka skoger, eller dra til Holmenkollen Ski Jump og se et av de regelmessige mesterskapene.