København til Oslo Ferge

København Oslo fergeruten knytter Danmark med Norge. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, DFDS Seaways. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 19 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for København Oslo fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

København - Oslo Fergeselskaper

 • DFDS Seaways
  • 7 Ukentlige Avganger 19 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige København Oslo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på København Oslo ruten er for en bil og 1 passasjer.

København Oslo Ferge anmeldelser

 • "København - Oslo 1. november 2015"

  Fantastisk service.

  'Pankaj' reiste på København Oslo ruten med DFDS Seaways

  Les mer Les mindre
 • "Ferie"

  En svært hyggelig opplevelse å reise med dette skipet. Hyggelig personale, rent, flotte restauranter med nydelig mat. En positiv opplevelse som frister til gjentakelse.

  'Tom' reiste på København Oslo ruten med DFDS Seaways på Crown Seaways

  Les mer Les mindre
 • "Luksusreise"

  Meget behagelig reise, svært god mat, spesielt frokosten var det høy kvalitet på. Ren fin suite. Helt topp.

  'Inge' reiste på København Oslo ruten med DFDS Seaways på Crown Seaways

  Les mer Les mindre
 • "Tur til og fra Oslo med Crown Seaways"

  På mange måte en god tur, med fin service (commodore klasse) til Oslo, men turen tilbake, bortsett fra flott vær, var ikke en god opplevelse. Elendige forhold i Oslo-terminalen, med dårlige benker til å sitte på, dårlig og manglende informasjon, massevis av reisende skulle stå i timevis for endelig å komme om bord lenge etter innsjekking tidspunktet. Billettene våre var booket og betalt med frokost, men så ble man oppholdt ved inngangen til kafeteriaen, fordi betjeningen ikke kunne se av billettene våre faktisk inkludert frokost. Lugaren skulle være med to enkeltsenger, men den vi fikk hadde køyer over hverandre, også måtte jeg (74 år) kravle oppover en stige, det kan man simpelthen ikke byde eldre reisende! Alt i alt, deilig reise til Oslo, dårlig/elendig reise tilbake til København!

  'Dagfin Bjørset' reiste på København Oslo ruten med DFDS Seaways på Crown Seaways

  Les mer Les mindre

København Guide

København er hovedstaden i Danmark og ligger på østkysten av Sjælland, ca. 42 km nordvest for Malmø i Sverige, og 164 km nordøst for Odense. Byen ble grunnlagt i år 900, og var et vikingfiskevær. Byen ble ikke landets hovedstad før på 1400-tallet.
København er også det kulturelle senteret i Danmark og har mange museer, gallerier og konsertlokaler. Nasjonalmuseet er Danmarks største museum for arkeologi og kulturhistorie, og omfatter dansk historie og andre kulturer. Statens Museum for kunst er det nasjonale kunstmuseet med samlinger fra 1100-tallet til i dag.
Havnen i København er hovedporten til Øresundsregionen. Ferger knytter Sverige, Norge og Polen med København med mange avganger hver uke.

Oslo Guide

Byen Oslo er hovedstaden i Norge, og er litt forskjellig fra mange andre europeiske byer. Selv om det finnes en rekke imponerende bygninger i byens historiske bydeler St. Hanshaugen og Frogner, har ikke Oslo de arkitektjuvelene som andre byer har. Oslo er imidlertid et populært sted å besøke, spesielt blant de som elsker livet utendørs. I sommerperioden kan de som besøker ta seg en tur til Bygdøy-halvøya, her er det mange strender, ellers så er det fantastisk å spasere gjennom Vigelandsparken og se de mange menneskeskulpturene som Gustav Vigeland har laget. Det beste stedet å være på sommeren er Aker Brygge. Her kan du gå langs promenaden, kjøpe deg is og nyte den fine utsikten utover vannet med Akershus festning på en side, og havgapet på den andre siden. Om vinteren kan de som besøker spenne på seg skia og ta seg en tur i Nordmarka, er du heldig er du her på ei helg som det er skirenn i Holmenkollen, da får du oppleve norsk kultur på sitt beste. Er du også interessert å vite mer om Nobels Fredspris kan du ta deg en tur til Nobel Peace Centre rett ved siden av Aker Brygge.