Hirtshals til Stavanger Ferge

Hirtshals Stavanger fergeruten knytter Danmark med Norge. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Fjord Line. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 10 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Hirtshals Stavanger fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Danmark til Norge side.

Hirtshals - Stavanger Fergeselskaper

  • Fjord Line
    • 7 Ukentlige Avganger 10 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Hirtshals Stavanger priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Hirtshals Stavanger ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Hirtshals Guide

Hirtshals er en by og havn, som ligger på øya Vendsyssel-Thy, øverst på den jyske halvøya i det nordlige Danmark. Byen er nok best kjent for sitt fiskeri og fergehavnen. Fiskeri spiller en viktig rolle for byen og innbyggene dens, akkurat som turisme og leie av sommerhus. Nordsøen Oceanarium er et av Europas største akvarier og ligger i Hirtshals. Akvariet har over 70 forskjellige arter i samlingen sin.

Havnen er full av aktiviteter og atmosfæren er autentisk. Når man besøker Hirtshals, kan man nyte de naturlige omgivelsene, som er perfekt til mange utendørs aktiviteter.

Fra havnen er det fergeforbindelser til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjördur og Torshavn.

Stavanger Guide

Stavanger er nok den mest internasjonale byen i Norge, på tross av at det bare er landets fjerde største by. Byen er anerkjent som å være porten til de norske fjordene og ligger tett på Pulpit Rock, som er en av regionens mest populære attraksjoner. Populære attraksjoner i byen inkluderer domkirken, som daterer tilbake til år 1150 e.kr., og den gamle delen av byen som har deilige små, hvite trehus. For dem som søker litt kultur, har byen et godt utvalg av bar, restauranter og kaféer, og er også hjemsted for oljemuseet. Den fargerike gaten ”Fargegaten”, hvor gamle trehus er malt i lyse farger, bør ses.

Byens havn er plassert utenfor Stavanger, og har fergeforbindelser til Hirtshals i Danmark. Det er også lokal fergeservicer til Tau og Kvitsøy, mens raske passasjerbåter seiler til mange landsbyer og øyer mellom hovedrutene fra Stavnger til Haugesund og Sauda.