fjord_line_ms_stavangerfjord

MS Stavangerfjord

Drevet av Fjord LineBergen Hirtshals, Bergen Langesund, Langesund Hirtshals, Langesund Stavanger & Stavanger Hirtshals ruter

MS Stavangerfjord er et dansk fergeskip som eies av det norske fergeselskapet Fjord Line. Det er det første fergeskipet i verden som seiler på flytende, naturlig gass alene. MS Stavangerfjord måler 170 m i lengde og 27,5 m i bredde, og har kapasitet for opp til 1500 passasjerer og over 600 biler og andre kjøretøy på bildekk. Ombord finnes tax free butikk, utvendig bar på dekk, tre restauranter og underholdning for alle aldre.

Lugar/seter om bord

MS Stavangerfjord tilbyr 306 luftkondisjonerte lugarer ombord, samt 8 ulike typer og klasser av lugarer, fra komfortable standard lugarer til luksuriøse suiter. Dersom du ønsker et sete på båten istedenfor lugar kan dette bestilles.

Mat og drikke om bord

Ombord MS Stavangerfjord er det nok av steder å nyte god mat og drikke. Du har valget mellom fristende tapas retter på Bungalow Wine & Tapas restaurant eller nyte varme og kalde retter i buffetrestauranten Oasis Garden Cafè. Du kan også velge å spise ved det nye biffhuset ombord som serverer førsteklasses biffkjøtt fra Canada.

Shopping om bord

På dekk 6 ligger et imponerende 500 kvadratmeters shopping senter. Her finner du klesbutikker, kosmetikkforhandlere, smykkeforhandlere og mye mer.

Tilgjengelighet

Dersom spesiell assistance behøves enten før, under eller etter reisen, ber vi vennligst om at du informerer Fjord Lines personale ved innsjekking. For de som reiser med bil er det tilgjengelig heis som tar deg til bildekk, til resepsjonen og til lugarene. Vennligst vær obs på at lugarer kun kan bestilles over telefon.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår MS Stavangerfjord guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Om bord MS Stavangerfjord

fjord_line_ms_stavangerfjord1 fjord_line_ms_stavangerfjord_cabin fjord_line_ms_stavangerfjord_lounge

Andre Fjord Line ferger

MS Stavangerfjord anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!