fjord_line_ms_oslofjord

MS Oslofjord

Dette skipet er ikke lengre drevet av Fjord Line.

Denne duiden er bare gjeldende for da skipet ble drevet av Fjord Line og disse opplysningene bør ikke brukes som en guide for skipets nåværende eller framtidige eiere.

MS Oslofjord ble bygget i Finland i 1993. Etter å ha gjennomgått en total oppgradering var Ms Oslofjord tilbake på sjøen og i drift i juni 2014. Det er plass til over 300 biler på bildekk og opp til 1800 passasjerer ombord. Det er utallige fasiliter ombord tilgjengelig for passasjerene; Beach Bar, Sun bars, to restauranter, lekeområde for barn, tax free shop og mye mer.

Lugar/seter om bord

MS Oslofjord har seter til alle ombord, og du kan velge mellom type flysete i fellesområdet eller sitte ute på øverste dekk. De fleste lugarer ombord ble fjernet for å frigjøre mer plass til seter og flere fasiliteter.

Mat og drikke om bord

MS Oslofjord har, i likhet med alle Fjord Lines skip, et bredt utvalg av restauranter og barer. Commandor Buffet på dekk 3 har plass til 178 personer, og serverer varme og kalde retter til frokost, lunsj og middag. Et alternativt sted å spise er Oasis Garden Buffet, hvor du forsyner deg selv med hjemmelagde varme og kalde retter fra Fjord Lines eget bakeri og kjøkken. Fjord Lounge, Fjord Beach Bar og Sunbar er tre ulike steder der man kan nyte gode drikkevarer og snacks.

Shopping om bord

MS Oslofjord har den største tax free butikken av alle Fjord Lines ferger, og har en størrelse på 1200 kvadratmeter. Her kan du finne røverkjøp til deg selv og kjente og kjære.

Reisende med barn

Barn blir tatt godt vare på ombord MS Oslofjord og kan leke i et fargerikt lekerom. I perioder der barna har fri fra skolen tilbyr Fjord Line ekstra underholdning og aktiviter for barna.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår MS Oslofjord guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Om bord MS Oslofjord

fjord_line_ms_oslofjord1 fjord_line_ms_oslofjord2 fjord_line_ms_oslofjord3

MS Oslofjord anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!