fjord_line_ms_bergensfjord

MS Bergensfjord

Drevet av Fjord LineBergen Hirtshals, Bergen Langesund, Langesund Hirtshals, Langesund Stavanger & Stavanger Hirtshals ruter

Fjord Line fergen MS Bergensfjord sørger for en sikker og behagelige overfart mellom Norge og Danmark. Om bord finner du gode lugarer, tre restauranter, en bar, et soldekk, underholdning, en skattefri butikk og mer.

Lugar/seter om bord

Det er atskillige katagorier å velge mellom om bord på MS Bergensfjord. Lugarer variere i størrelse og standard; fra en økonomi lugar til toppklasse lugar, som naturligvis er behagelige og luksuriøse. Fergen har også spesielt tilpasset lugarer til rullestolsbrukere. For dem som ikke ønsker en lugar, er det soveseter (som svarer til fly-likende seter), som ligger på dekk 4 (disse er ikke anbefalt for barn). Det anbefales at du tar med teppe eller pute, men disse kan også leies i resepsjonen.

Mat og drikke om bord

Det er tre restauranter om bord med et utvalg av en lekker skandinavisk all-inclusive buffet i restauranten, italienske/amerikanske klassikere i ”Little Italy” og sandwicher, snacker og kaker i kaféen. For underholdning etter middagen kan du besøke Vikingfjord nattklubb. Husbandet spiller på hovedscenen her hver kveld og i helger er det ekstra underholdning.

Shopping om bord

Du kan kjøpe alle mulige ting i den skattefrie butikken om bord på MS Bergensfjord, inkludert kosmetikk, tøy, parfyme, sjokolade, spill og mer.

Ytterligere fasiliteter om bord

Det er mobil dekning om bord, levert av Maritime Communications (MCP). Tjenesten bliver krevd via operatøren din med en sats som svare til internasjonale priser.

Tilgjengelighet

Hvis assistanse trenges før, under eller etter reisen anbefales det at du informere oss om dette når du booker fergebilletten din og etterfølgende når du sjekker inn i havnen. Det er heiser som forbinder bildekket med resepsjonsdekket og lugar dekket. Lugarer med handikapfasiliteter kan bare bookes gjennom en salgsagent.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår MS Bergensfjord guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

Les mer Les mindre

Om bord MS Bergensfjord

fjord_line_ms_bergensfjord_buffet_restaurant fjord_line_ms_bergensfjord_cafe fjord_line_ms_bergensfjord_comfort_class_cabin fjord_line_ms_bergensfjord_economy_class_2_berth_outside_cabin fjord_line_ms_bergensfjord_economy_class_2_berth_partially_outside_cabin fjord_line_ms_bergensfjord_economy_class_4_berth_cabin fjord_line_ms_bergensfjord_economy_class_window_cabin fjord_line_ms_bergensfjord_fjord_class_cabin fjord_line_ms_bergensfjord_little_italy_restaurant fjord_line_ms_bergensfjord_nightclub fjord_line_ms_bergensfjord_sky_bar fjord_line_ms_bergensfjord_sleeperette

Andre Fjord Line ferger

MS Bergensfjord anmeldelser

Det er i øyeblikket ingen anmeldelser tilgjengelige for dette skipet. Sjekk vennligst igjen senere!