Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Kristiansand havn

 • Med bil

  Reisende fra øst skal ta E18 og følge skiltene til Kristiansand. Reisende fra vest eller nord skal ta E39 og følge skiltene til Kristiansand. Når du kommer til Kristiansand, følg skiltene til havnen.

 • Med tog

  Togstasjonen ligger ca. 50 m fra havnen. Det er togforbindelse til Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim og Bodø, som stopper ved de fleste nabobyer.

 • Med buss

  Det er busser fra Kristiansand til Oslo, Haukali og Stavanger, og lokale og regionale busser. Bustasjonen er ca. 50 m fra havnen.

 • Adresse

  Fergeterminalen, 4611 Kristiansand

 • Kristiansand Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Kristiansand før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Kristiansand Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Kristiansand Ferge servicer

Kristiansand Guide

Hva er det å gjøre i Kristiansand?

Selve byen er kjent for å være veldig vennlig, og ha en innbydende atmosfære med de sjarmerende bygningene. Det er enkelt som besøkende å komme seg rundt byen, som gjør Kristiansand til et populært turistmål. Det er fint mulig å se alle hovedattraksjonene, gå innom butikkene og få seg en matbit på en dag. Byen er rik på kultur og historie og det meste av turiststedene er rundt den historiske delen av sentrum, her finner du fiskerbrygga med det kjente fiskemarkedet. For å oppleve andre deler av byen er det hyppige bussavganger. Det store trekkplasteret til mange norske turister, er Kristiansand Dyrepark som har eksotiske dyr som løver, giraffer, marekatter, men også norske rovdyr. For de som kjenner til historien om Kardemomme by, kan du gå igjennom hele byen og oppleve hvordan de var å sitte i fengsel slik som Kasper, Jesper og Jonatan. Om sommeren har de forestillinger i Kardemomme by, og for de som kjenner til hele Norges sjørøver Kaptein Sabeltann er det også kanonråe forestillinger gjennom hele juli. Dette er en opplevelse for hele familien. Havnen i Kristiansand er kjent som porten til Danmark, og her kan du enten komme deg til Hirtshals nord i Danmark med Fjordline eller Color Line. Begge selskaper har flere avganger hver uke og turen tar ca. tre timer.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.