Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Hirtshals havn

 • Med bil

  Havnen er ca. 15-20 minutter fra Hirtshals sentrum. Følg E39 mot Hirtshals. Når du kommer til byen, følg skiltene til havnen.

 • Med tog

  Det er en tog platform ved Color Line terminal.

 • Adresse

  Color Line Norgeskajen 2, 9850 Hirtshals Fjord Line Nordsøterminalen, Containerkajen 4, 9850 Hirtshals

 • Hirtshals Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Hirtshals før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Hirtshals Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Hirtshals Ferge servicer

Hirtshals Guide

Hirtshals Ferge Havn

Havnebyen Hirtshals ligger i et landlig hjørne av nord- Jylland, på spissen av Danmark. Dette hardt arbeidene samfunnet er sentrert rundt den lokale havnen med bryggene og kaiene som strekker seg inni de det frodige vatnet i Skagerrak. Utsikten over havnen og det flate vakre landskapet kan nytes fra Hirtshals Fyr. Dette er et landemerke som kan ses helt i sør. Fergeterminalen i Hirtshals er lokalisert midt i sentrum av det store havneområdet, med nærliggende brygger som er laget for å håndtere lasten som kommer fra Nordsjøen. I fergeterminalen kan du finne en minibank, en kafe som selger varme drikker (ikke mat), telefonautomater, toalett og en heis som du kan komme deg opp til hvor alle fergene ligger til kai. Foran terminalen er det også en parkeringsplass, men denne har begrenset med plasser. Hirtshals sitt viktigste kjøpesenter ligger kun 20 minutters gåavstand fra havnen, og et utvalg av busser utenfor terminalens kjører til den nærliggende togstasjonen. Med toget kan du reise til den nærliggende byen Hjørring, en av Danmarks eldste byer. Kjører du bil ligger E39 et steinkast unna Hjørring, og denne motorveien tar deg til elvebyen Aalborg på mindre enn en time. En rekke fergeselskap opererer fra Hirtshals gjennom hele uken. Tjenester fra Fjord Line har ruter nordover til en rekke steder i Norge. Dette inkluderer Bergen, Stavanger, Langesund og Kristiansand, den sistnevnte reiser også Color Line til. Color Line har også ruter til Larvik, mens Smyril Line tilbyr lengre turer langs Nordsjøen til Seydisfjördur på Island og Torshavn på Færøyene.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.