Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Larvik havn

 • Med bil

  Fra Kristiansand ta E18 mot Arendal helt til Stathelle og følg skiltene til Larvik. Når du kommer til Larvik følg skiltene til havnen. Fra Oslo ta E18 mot Drammen gjennom Holmestrand og følg skiltene til Larvik. Når du kommer tiL Larvik, følg skiltene til havnen.

 • Med buss

  Nor-Way Busselspressen busser passere gjennom Larvik på ruten mellom Seljord og Tønsberg. For andre destinasjoner langs kysten, kan du endre ved Tønsberg eller Arendal.

 • Adresse

  Fergeterminalen, Revet, 3263 Larvik

 • Larvik Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Larvik før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Larvik Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Larvik Ferge servicer

Larvik Guide

Larvik Guide

Larvik er en by og kommune som ligger i Vestfold amt i sørvest Norge. Byen ble grunnlagt i 1671 av Ulrik Gyldenløve. Den eldste kjente kommersielle område fra vikingtid finnes i regionen Kaupang. Utgravninger og studier har vist at Kaupang fungerede som et håndkraft og handelssenter med rundt 1000 innbyggere. Vikingene bodde der fra år 700. Larvik har sin egen spesielle stanvariertet kalt Larvikitt. Den er 270 millioner år gammel og har vært i bruk i steinbytte industrien i mer enn 100 år. I dag er det Larviks største eksportvare. Den nåværende steinbytte industri er Larviks største industri. Byen huser Treschow bolig komplekset, som i dag eies av Mille-Marie Treschow, som er Norges rikeste kvinne. Komplekset ble bygget i 1820erne, da den siste greven ble erklært konkurs.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.