Sverige

Slik bookes ferger fra Sverige til Norge

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Sverige og Norge levert av 2 fergeselskaper – Color Line & Fjord Line. Strømstad til Sandefjord ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 2 timer 30 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Sverige Norge overfart mellom Strømstad og Sandefjord.

Sverige Norge kart

Trykk her for kart

Ferger fra Sverige til Norge

Om Sverige:

Sverige er et skandinavisk land i Nord-Europa omkranset av Norge og Finland, og er knyttet til Danmark med en bro-tunnel.

Sverige har et fantastisk friluftsliv og tiltrekker mange besøkende om sommeren, hvor man kan nyte vandreturer mellom hytter eller campingplasser i de vakre fjellene.

Sverige byr også på kultur, kulturarv og kunst. I Stockholm eller Gøteborg kan man se fortiden, nåtiden og framtiden for Sverige.

Om Norge:

Norge er det vestligste landet i den skandinaviske halvøy, omkranset av Sverige, Finland og Russland.

Norges landskap og natur kan aldri overvurderes. Her er fjorder med ekstraordinær skjønnhet, et fjellrikt interiør, store skoger i øst og det mest sjarmerende dyrelivet i Europa.

Kulturlivet kan også nytes her med masse av tradisjonelle fester.