Book en Sandefjord ferge

Sandefjord fergehavn i Norge knytter deg med Strømstad i Sverige med et valg av opp til 28 avganger ukentlig. Seiltiden for Sandefjord til Strømstad overfarten er fra 2 timer 30 minutter, og med Fjord Line & Color Line.

Sandefjord havn kart

Trykk her for kart

Sandefjord Ferge servicer

 • Fjord Line
  • 14 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
  • Få pris
 • Color Line
  • 14 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
  • Få pris

Sandefjord Guide

Sandefjord ligger på sørkysten av Norge i Vestfold fylke. Havnen er ofte sett på som porten til Sverige. Her er det mange fergeruter til Strømstad på vestkysten av Sverige, og overfarten tar ca. 2 timer 30 minutter.

Hva er det å gjøre i Sandefjord?

Sandefjord har et fengslende landskap og den mangfoldige arkitekturutviklingen har ført til at Sandefjord regnes som en av Skandinavias mest sjarmerende kystbyer. De søte små trehusene strekker seg mot gatene blant de moderne boligblokkene og shoppingkompleksene – hele byen har et mangfold av kontraster. Besøker du byen midt på sommeren vil finne et mylder av turister som nyter solen på den gylne sanden som dominerer kysten. For en mer rolig og fredelig opplevelse er de bortgjemte badeområdene ideelle for deg som vil slappe av og nyte naturen.

I likhet med mange steder i Norge er vikinghistorien sentral, og dette ser du tydelig i Sandefjord. Flere monumenter fra vikingtiden stilles ut rundt om i byen, og museet her viser den fascinerende historien til sørkysten av Norge. Etter vikinger er det maritime og hvalfangst-historien sentral. Sandefjord var berømt innen hvalfangstindustrien og her finner du det eneste museet i Europa som tar for seg dette temaet.

Hvordan kommer besøkende seg rundt i Sandefjord?

Hele sentrum kan dekkes stort sett til fots. Vil du nå de ytre områdene kan du bruke offentlig transport.

Buss-systemet er ganske pålitelig og opererer over hele byen. Alternativt kan du leie en sykkel. Er du veldig trøtt er drosjer også lett tilgjengelige.

Slik kommer du til Sandefjord havn

 • Med bil

  Tollbugate 5, 3210 Sandefjord

  Strandpromenaden 20,3210 Sandefjord,Norway

 • Med tog

  Tollbugate 5, 3210 Sandefjord

  Strandpromenaden 20,3210 Sandefjord,Norway

 • Adresse

  Tollbugate 5, 3210 Sandefjord

  Strandpromenaden 20,3210 Sandefjord,Norway

 • Sandefjord Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Sandefjord før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Sandefjord Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.