Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Sandefjord havn

 • Med bil

  Følg skiltene til E18 Strømstad. Havnen ligger ved siden av Rica Park Hotel og hvalfansg monument.

 • Med tog

  NSB tjener Sandefjord på Oslo – Skien linjen (Vestfoldbanen).

 • Adresse

  Fergeterminalen, 3210 Sandefjord

 • Sandefjord Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Sandefjord før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Sandefjord Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Sandefjord Ferge servicer

Sandefjord Guide

Hva er det å gjøre i Sandefjord?

Sandefjord har et fengslende landskap og den mangfoldige arkitekturutviklingen har ført til at Sandefjord regnes som en av Skandinavias mest sjarmerende kystbyer. De søte små trehusene strekker seg mot gatene blant de moderne boligblokkene og shoppingkompleksene – hele byen har et mangfold av kontraster. Besøker du byen midt på sommeren vil finne et mylder av turister som nyter solen på den gylne sanden som dominerer kysten. For en mer rolig og fredelig opplevelse er de bortgjemte badeområdene ideelle for deg som vil slappe av og nyte naturen. I likhet med mange steder i Norge er vikinghistorien sentral, og dette ser du tydelig i Sandefjord. Flere monumenter fra vikingtiden stilles ut rundt om i byen, og museet her viser den fascinerende historien til sørkysten av Norge. Etter vikinger er det maritime og hvalfangst-historien sentral. Sandefjord var berømt innen hvalfangstindustrien og her finner du det eneste museet i Europa som tar for seg dette temaet.

Hvordan kommer besøkende seg rundt i Sandefjord?

Hele sentrum kan dekkes stort sett til fots. Vil du nå de ytre områdene kan du bruke offentlig transport. Buss-systemet er ganske pålitelig og opererer over hele byen. Alternativt kan du leie en sykkel. Er du veldig trøtt er drosjer også lett tilgjengelige.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.